Ana SayfaÜnlülerYasemin Allen yürekleri ağza getirdi!

İlgili Postlar

Yasemin Allen yürekleri ağza getirdi!

Yabancı bir yapım için kamera önünde olan Yasemin Allen yürekleri ağza getirdi. İşte oyuncunun o paylaşımı.

Türkiye’nin en iyi oyuncularından birisi olan ve özellikle son dönemlerde yurt dışından çok fazla teklif alan Yasemin Allen, takipçilerine piton yılanı ile çektirdiği anları paylaştı.

Yasemin Allen

İşte Yasemin Allen yürekleri ağza getirdiği anlar!

Proje gereği ormanlık alanda çekim yapan set çalışanları ve oyuncuların ormanda bulduğu piton yılanı, çekimlere ara verilmesine neden oldu. Yasemin Allen da yılana kayıtsız kalamazken, ”Ormanda çekim yaparken sette sırf bu sebepten ötürü bulunan arkadaşlarımız vahşi bir piton yakaladı” diyerek fotoğrafını paylaştı.

Yasemin Allen kimdir?

Güvenliği elden bırakmadı!

Güzel oyuncu Yasemin Allen’in paylaştığı fotoğrafta yılanın ağzının kapatıl olduğu görüldü. Bu detaylar anlaşıldıktan sonra özellikle sevenleri ederin bir nefes alırken oyuncu cesur fotoğrafı nedeniyle de takdir aldı.

”İşimi çok seviyorum”

Yasemin Allen, paylaştığı fotoğrafa sonrasında bir not ad ekledi. ”Ormanda çekim yaparken sette sırf bu sebepten ötürü bulunan arkadaşlarımız vahşi bir piton yakaladı. Gün sonuna kadar tuttular, işimiz bittiğinde de bıraktılar tekrar. Arada ben de merhaba dedim. Ağzını kapatmışlardı. İşimi çok seviyorum.” diyen Allen, fotoğrafı ile uzun süre konuşuldu.

İşte Yasemin Allen’in o fotoğrafı;

Ajan rolünde!

Gelen teklifi değerlendiren oyuncu, Rus bir ajanı canlandırıyor. Strike Back adlı dizide yer alan oyuncu, Katrina Zarkov adlı karakteri canlandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler