Ana SayfaDedikoduİlayda Alişan'dan Serkay Tütüncü Açıklaması!

İlgili Postlar

İlayda Alişan’dan Serkay Tütüncü Açıklaması!

Son dönemin parlayan yıldızlarından İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı ve Serkay Tütüncü’yle çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu, Instagram’dan açıklama yaptı. İlayda Alişan’dan Serkay Tütüncü açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

İlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı Sevgili Mi?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkan Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı ‘Masumiyet’ dizisinde canlandırdığı ‘Ela’ karakteriyle hayranlarının takdirini toplayan İlayda Alişan‘ın gönlünü “Kardeşlerim” dizisi Kadir’i Halit Özgür Sarı’ya kaptırdığı konuşuluyor.

Serkay Tütüncü Dizideki Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan Aşk Mı Yaşıyor?

Halit Özgür Sarı ile İlayda Alişan aşkı kısa sürdü. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin ekran yolculuğu kısa sürse de İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi genç oyuncuların arasında bağ kurmasına ve yıldızının parlamasında yeni bir kapı açtı. Öte yandan dizide Ela ve İlker aşkı anlatılırken İlayda Alişan, Serkay Tütüncü’nün gerçek hayattaki yakınlığı ise aşk mı yaşıyor dedirtti.

İlayda Alişan Kimdir?

Adı aşk dedikodularına karışan İlayda Alişan, Serkay Tütüncü çifti, rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından tatile çıkması ise aralarından su sızmadığını kanıtlar nitelikte. Set dışında eğlenceli görüntülerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz Işın, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a tatillerinde eşlik ediyor.

İlayda Alişan’dan Serkay Tütüncü Açıklaması!

on olarak ‘Masumiyet’ dizisindeki partneri Serkay Tütüncü’yle aşk yaşadığı iddiaları üzerine Alişan, Instagram’dan açıklama yaptı.

Oyuncu, “Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım bu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizdem de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler