Ana SayfaDedikoduHande Erçel 2021'in En Güzel Kadını Seçildi

İlgili Postlar

Hande Erçel 2021’in En Güzel Kadını Seçildi

Geçtiğimiz yıllarda şanssız bir dönem geçiren Hande Erçel “Sen Çal Kapımı” dizisiyle adeta küllerinden yeniden doğdu. Son dönemlerde her paylaşımıyla gündeme damgasını vuran Hande Erçel 2021’in en güzel kadını seçildi. İşte detaylar;

En Sevdiğim Şey Resim Yapmak

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine samimi açıklamalarda bulundu. İşte röportajdan satır başları;

“Sanırım çok yakınlarım dışında kimse üzgün olduğum zamanlarda çok fazla güldüğümü, saçmaladığımı bilmez. Gece denize girmek ve hiç durmadan dans etmek, sorunlarımın üstesinden gelebilmek için kullandığım yöntemlerden bazıları.”

“En çok sevdiğim şey resim yapmak. Boyaların içinde kaybolduğum, ruhumu beslediğim ve kendimi en iyi hissettiğim yer orası. Bu tutkumu sergiye dönüştürme niyetim uzun zamandır var. En yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyorum.” 

“Benim de yataktan çıkmak istemediğim günler oluyor. Öyle günlerde kendime biraz izin verip o duyguyu yaşıyorum.”

Hande Erçel ve Kerem Bursin Arasında Kriz Çıktı

Hande Erçel Beğen Butonunu Çökertti

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimlerden olan Hande Erçel paylaştığı yeni fotoğrafla adeta nefes kesti. Kırmızı dekolteli kıyafetiyle çekilen pozlarını paylaşan Hande Erçel beğeni yağmuruna tutuldu.

Çekildiği fotoğafları ardı ardına yayımlayan ünlü oyuncu aynı paylaşımında yedi farklı fotoğrafa yer verdi. Sosyal medyada yaklaşık 24 milyon takipçisi olan Erçel’e yorum ve beğeni yağdı.

Hande Erçel 2021’in En Güzel Kadını Seçildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler