Ana SayfaDedikoduDerin Talu Bikinisiyle Ayna Karşısına Geçti

İlgili Postlar

Derin Talu Bikinisiyle Ayna Karşısına Geçti

Geçtiğimiz aylarda 18 yaşını dolduran Derin Talu sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan Derin Talu bikisiniyle ayna karşısına geçti. İşte Derin Talu’nun o pozu;

Defne Samyeli: Hiçbir Zaman Karışmadım

Gazetecilerin “Kızlarınız Deren Talu ve Derin Talu’nun giyim tarzlarına karışıyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Defne Samyeli, “Hiçbir zaman karışmadım, karışmam da. Dekolte dediğimiz şey kime göre dekolte, kime göre değil? Benim giyim tarzımı da dekolteli bulan vardır belki” demişti.

Derin Talu Sosyal Medyayı Salladı

Dikkatleri üzerine çeken Derin’in bu pozlarını bazı kullanıcılar beğenirken, bazı kullanıcılar ise eleştiri yağmuruna tuttu. Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli’nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu, cesur paylaşımlarına yenisini eklemişti.

Yaşına rağmen verdiği pozlarla eleştirilen Derin Talu’nun paylaşımına beğeni yağarken bazı takipçiler ise “Hâlâ 17 yaşında mısın?” diye sorulmuştu.

Derin Talu kimdir?

Deren Talu Bikinisiyle Ayna Karşısına Geçti

Defne Samyeli ile Eren Talu‘nun geçtiğimiz ay 18’inci yaşına giren kızları Derin Talu, tatilden çektiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Antalya’da tatil yapan  Talu’nun ayna karşısında bikiniyle çektiği pozuyla sosyal medyayı salladı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Talu’ya kalp ve ateş emojileri yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler