Ana SayfaDedikoduYasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses Evlendi

İlgili Postlar

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses Evlendi

Bir süredir birlikte olan Yasemin Şefkatli ve İdo tatlı ses evlendi. Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren çifti dostaları ve ailesi yalnız bırakmadı. İşte detaylar;

Geçtiğimiz yıl aile arasında sade bir törenle nişanlanan çift pandemi koşulları nedeniyle düğünü ertelemek zorunda kalmıştı. Bugün ise Raffles Otel’te gerçekleşen düğüne yaklaşık 550 davetli olduğu bilinirken ünlüler akın etti.

Aile Pozu Verdiler

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Bu Akşam Dünya Evine Giriyor

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, nikah öncesi İbrahim Tatlıses, Perihan Savaş, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli ile birlikte bir aile pozunu verdi. Yasemin Şefkatli, Özgür Masur imzalı bir gelinlik giydi. İdo Tatlıses’in damatlığı ise Faruk Saraç tarafından hazırladı. 550 kişinin katıldığı düğüne birbirinden ünlü isimler de katıldı.

Şefkatli’nin Arkdaşı Para İstedi

Düğün geleneklere uygun bir şekilde gitti. İdo Tatlıses sabah saatlerinde nişanlısını evinden davullu zurnalı bir ekiple aldı. “Kız evi naz evi” diyen Şefkatli’nin arkadaşları, genç şarkıcıdan para istedi. Tatlıses ve Şefkatli’nin yakın dostları o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yasemin Şefkatli’nin Makyajı Çok Beğenildi

Yasemin Şefkatli’nin gelinliği sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Yasemin Şefkatli’nin gelinliği ve makyajı çiftin hayranları tarafından çok beğenildi. Sosyal medyada Şefkatli’nin makyajına övgü yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler