Ana SayfaDedikoduPınar Deniz Oyuncu Olmadan Önce Hangi Mesleği Yapıyordu?

İlgili Postlar

Pınar Deniz Oyuncu Olmadan Önce Hangi Mesleği Yapıyordu?

Son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olan Pınar Deniz hem oyunculuğu, hem de güzelliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Aşk 101 dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz oyuncu olmadan önce hangi mesleği yapıyordu? İşte detaylar;

Samimiyetiyle Gönülleri Kazandı

Hızlı çıkış yapan isimlerden biri olan Pınar Deniz, samimi tavırları ve iyi kalbiyle kısa sürede milyonların gönlünde taht kurdu. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu sadece yer aldığı projeler ve verdiği röportajlarla gündeme geliyor. Yaşamına son derece mütevazı bir şekilde devam ettiği bilinen Pınar Deniz oyunculuğu seçmeden önce sık sık proje tekifleri de alıyormuş.

Aşk 101 Dizisiyle Parladı

Geçtiğimiz sene Netflix’te yayımlanan “Aşk 101” dizisiyle ekranların karşısına geçen Pınar Deniz’in dizide canlandırdığı “Burcu” karakteri çok beğenilmişti. Kısa sürede hafızlara kazınan Deniz ardından yeni projeleriyle de çok konuşuldu. “Kırmızı Oda” dizisinde “Nazlı” karakteriyle de oldukça beğenilen ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı ile birlikte “Aşkın Kıyameti” filminde de çok beğenilmişti.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’den Samimi Açıklamalar

Pınar Deniz Oyuncu Olmadan Önce Hangi Mesleği Yapıyordu?

Daha önce oyunculuğu düşünmediğini açıklayan Pınar Deniz ilk olarak Kanal D Ekranlarına yayımlanan “Vatanım Sensin” dizisiyle ekran karşısına geçmişti. Ardından kariyerinde zirveye çıkan ünlü oyuncu dizide oynamadan önce satış danışmanı olarak çalışıyormuş.

Pınar Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler