Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Bu Akşam Dünya Evine Giriyor

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Bu Akşam Dünya Evine Giriyor

Bir süredir birlikte olan İdo tatlıses ve Yasemin Şefkatli pandemi nedeniyle düğününü erteleyen ünlü çiftlerden biriydi. Normalleşmenin hız kazanmasıyla çiftte evlilik hazırlıklarına başlamıştı ki İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli bu akşam dünya evine giriyor. İşte detaylar;

Koronavirüs olaylarının Bitmesini Bekliyoruz

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Tatlıses nişan haberini sosyal medya hesabından “Aldık gitti” paylaşımı ile duyurmuştu. Nişanlısı ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen Tatlıses muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tatlıses;

“Öncelikle kameralar önünde Yasemin’e teşekkür etmek istiyorum. Çünkü en çok korktuğum olay tuzlu kahveydi ama o ballı kahve yaptı. Düğün konusuna gelirsek; ülkemizdeki koronavirüs olaylarının bir an önce geçmesini bekliyoruz. Çünkü düğünsüz damat olmaz” dedi.

Yasemin Şefkatli, nikah tarihiyle ilgili, “Pandemi nedeniyle şu an için bir tarih belirlemedik” demişti.

Derya Tuna ise oğlu İdo Tatlıses ve nişanlısının düğün tarihleriyle ilgili, “Covid-19 sebebi ile düğün yapmayacağız. Yakın dostlarımızın katılımı ile aralık ayında nikah töreni yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

İdo Tatlıses ’e Tepki

Pandemi döneminde sevgilisi Yasemin Şevkatli ile evde klip çeken İdo Tatlıses’e tepki yağmıştı. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses müzisyen sevgilisi Levent Dörter’in koronavirüs olarak hastaneye yatmasının ardından kendisininde testinin pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmıştı. Tedavisi sürerken İdo Tatlıses’in karantinada sevgilisi ile Buluşacaktık’ isimli şarkısına klip çekmesi tepkilere neden olmuştu.

İdo Tatlıses’in çektikleri klibi yayınlamasının ardından sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.  Karantinadaki ev halleriyle dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran  İdo’nun bazı takipçileri koronavirüs olan kardeşi Dilan Çıtak Tatlıses için  “Dilan Çıtak koronavirüse yakalandı haberin var mı?” şeklinde tepki göstererek fikirlerini ortaya koymuşlardı.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Bu Akşam Dünya Evine Giriyor

Birkaç saat öncesinde Markalar Sokağı’nda bulunan vale noktasında aracını teslim ederken görüntülenen Derya Tuna, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi  ihmal etmedi.

Oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğünden birkaç saat önce görüntülenen Tuna “Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?” sorusuna şu yanıtı verdi; “Arkadaşlar şafak bir, yarın düğünümüz var. Gerçekten çok heyecanlıyım, son eksiklerimi tamamlamaya geldim”

İdo Tatlıses kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler