Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç: Annem Esmerlerden Şaşma Demişti

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: Annem Esmerlerden Şaşma Demişti

Normalleşme süreciyle birlikte sahnelere geri dönen Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam Bodrum’da bir mekanda sahne aldı. Program boyunca sarışın izleyicilerileriyle “Abla” diyerek dalga geçen Serdar Ortaç “Annem esmerlerden şaşma demişti.” diyerek Chloe Loughnan ve Seçil Gür’e gönderme yaptı. İşte Ortaç’ın o sözleri;

2019 Senesinde Boşandılar

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 2014 yılında dünya evinde girmiş ama 2019 senesinde anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Boşanmadan sonra çocukları olmamasına rağmen Ortaç’tan nafaka talep eden Loughnan ise gündeme damgasını vurmuştu. Evlendikleri dönemde eşine çok aşık olduğunu söyleyen Ortaç’ın ise boşanma sonrasında yaşadıkları ünlü şarkıcının bir dönem kendi içine kapanmasına neden olmuştu.

Seçil Gür ile Yürümedi

Loughnan’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra gönlünü meslektaşı Seçil Gür’e kaptıran Ortaç yeni ilişkisinde de mutluluğu yakalayamadı. İlişkileri boyunca bir küs, bir barışık devam eden çift sonunda ayrılma kararı aldı. Gür ise ayrılığın Ortaç’ın kararı olduğunu aylar sonra şu sözlerle açıklamıştı;

“Gözümün içine baka baka bu işin olmayacağına beni ikna etti. Bana olan sevgisizliğinden değildi ama hayatında bazı öncelikleri var. Bu önceliklerinden vazgeçmeyeceğini bana açık açık ifade etti. Serdar Ortaç’ın önceliği kendisidir… Ben dahil duygusal anlamda son 10 yıldır bir şeye bağımlı olduğunu düşünmüyorum. Mutsuzluktan beslenen bir insan gibi görünse de çok neşeli, kahkaha atan bir adamdır. Yeni şarkımı destekliyormuş gibi Instagram hesabından paylaşmış. Bunu kaldırttım. Bir gün öncesi beni arayıp tebrik etse bu başka bir şey. Ben beraberlik süresince de paylaşım yapmamaya dikkat ettim. İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana ‘Anne’ diye sesleniyordu, gülüyorduk. Serdar biraz bebektir. Belki bu benim hatamdı. Aç olduğunu biliyordum hemen karnını doyurmak için elimden geleni yapıyordum”

Seçil Gür İlişkiyi Devam Ettirmesi İçin Babadan Onay Aldı!

Serdar Ortaç: Annem Esmerlerden Şaşma Demişti

Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Bodrum’da lüks bir otelde sevenleriyle buluştu. Kalabalık bir izleyicinin karşısına çıkan şarkıcı, geceye nostaljik bir başlangıç yaparak ‘Karabiberim’ şarkısıyla başladı. Sahnede kaldığı süre boyunca konuklarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı özel hayatına da gönderme yapmaktan çekinmedi.

Sarışın izleyicilerine sürekli “Abla” diyerek takılan Serdar Ortaç “Annem esmerlerden uzak dur demişti” sözleriyle eski eşi ve sevgilisine gönderme yaptı.

Serdar Ortaç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler