Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Ayrılığının Perde Arkası Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Ayrılığının Perde Arkası Ortaya Çıktı

2019 senesinde yollarını ayırma kararı alan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya ayrılığı herkesi şaşkına çevirmişti. Ayrılık nedenini açıklayamayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrıdlığının perde arkası ortaya çıktı. İşte ünlü çifti ayrılığa sürükleyen neden;

Üç Buçuk yıllık İlişki Bitti!

Birbirlerine çok yakıştırılan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti 2019 senesinde ğç buçuk senelik ilişkilerini bitirme kararı almışlardı. Çift ayrılık nedenleriyle ilgili bir açıklama yapmamayı tercih etse de kulislerde dolaşan dedikodular çiftin arasının bir süredir açık olduğu yönündeydi.

Kerem Bürsin: Beni Bulaştırmayın Dedi

Ayrılıktan Önce Ayrı Yaşamaya Başladılar

O dönemde çift hakkında ortaya atılan iddialardan biri de ikilinin yaklaşık altı aydır sorun yaşadığı yönündeydi. Nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı tartışan ikilinin bir süre birbirinden uzaklaşma kararı aldığı hatta Bursin’in bu nedenle Amerika’ya gitmeyi tercih ettiği iddia edilmişti. Bir süre Amerika’da kalan Bursin döndüğünde Sarıkaya ile birlikte yaşadıkları eve gitti. Uzun bir süre sonra ilk kez görüştükleri söylenen çiftin sorunlaırnı konuşarak çözmeye çalıştıkları ancak ortak bir noktada buluşamayınca ilişkilerini dostça bitirme kararı aldıkları söylenmişti. Çift ayrılık nedenlerini açıklamasa da, sonrasında gelen ihanet iddialarını sert bir dille yalanlamıştı.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarıkaya Ve Kerem Bursin Ayrılığının Perde Arkası Ortaya Çıktı

İki sene önce Serenay Sarıkaya‘dan ayrılan Kerem Bürsin, uzun süredir Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmış durumda. Sarıkaya’nın ise Umut Evirgen’le görüştüğü düşünülüyor. Bunca zaman sonra ikili hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi.

İtalya‘da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan‘ın ünlü magazin sitesi Chiecosa, Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ayrılığıyla ilgili iddialara haberinde yer verdi.

Ortaya atılan iddiaya göre; Kerem Bürsin 2019 senesinde Serenay Sarıkaya’ya evlenme teklifi etti ve Sarıkaya’da bu teklifi kabul etti. Ama Sarıkaya’nın evlenmek için bir şartı vardı. Sarıkaya’nın evlenmeden önden önce evlilik sözleşmesi yapmak istemesinin Bursin’i çileden çıkardığı ve çiftin bu talep yüzünden tartışma yaşadıkları ve bu konuyu aylarca değerlendirdikten sonra ayrılma kararı aldıkları söyleniyor.

Yıllar sonra ortaya atılan bu iddiaya Bursin ve Sarıkaya’nın ne yanıt vereceği de merak konusu oldu.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler