Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci Göyaşlarına Hakim Olamadı

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Göyaşlarına Hakim Olamadı

Geçtiğimiz haftalarda büyük aşkı Gökhan Çıra’dan tek celsede boşanan Selin Ciğerci programda duygusal anlar yaşadı. Ayrılık hakkında açıklmalarda bulunan Selin Ciğerci göz yaşlarına hakim olamadı. İşte Selin Ciğerci’nin o açıklamaları;

“Gökhan’la Bir Daha Evlenmem”

Show TV’de yayınlanan yarışmasında jüri üyeliği yapan Ciğerci, biten evliliğinden söz ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Yarışmada gelinlik konsepti hakkında konuşurken biten evliliğinden de söz eden Ciğerci, evliliğini kurtarmak için çok uğraştıklarını ancak başarılı olamadıklarını söyledi. Gökhan Çıra ile bir daha asla evlenmeyeceğini söyleyen Ciğerci, “Boşandıktan sonra onun hayatına uzaktan bakınca doğru kararı verdiğimizi düşündüm” dedi.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

“Evlilikte Mantık ve Para Geri Planda”

Evlilikte maddiyata önem vermediğini söyleyen Ciğerci, “Benim için mantık ve para geri planda. İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim” dedi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci Göyaşlarına Hakim Olamadı

Sunucu Esra Eron’un “Mantık evliliği mi aşk evliliği mi?” sorusuna “Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği” cevabını veren Ciğerci, Gökhan Çıra ile severek boşandığını da itiraf etti. Boşanmasının ardından Bir Başka Güzel programında jürilik yapmasını reklam olarak düşünenlere de tepki gösteren Ciğerci, “Evliliğimi reklam için kullanmam. Reklam olsun diye boşanıp evleri ayırarak niye masraf yapalım ki” dedi. Konuşurken eski günlerini hatırlayan Ciğerci, canlı yayında zaman zaman gözyaşlarına da hakim olamadı.

Gökhan Çıra Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler