Ana SayfaDedikoduBurak Sergen'den İhanet Açıklaması

İlgili Postlar

Burak Sergen’den İhanet Açıklaması

Yazın başında bir süredir birlikte olduğu Nihan Ünsal’la dünya evine giren ünlü oyuncu Burak Sergen boşanıyor. Geçtiğimiz gün ortaya atılan ihanet iddiaları sonrası Burak Sergen’den ihanet açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Burak Sergen Kimdir?

Evlendiler!

Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış ve 46 gün hastanede tedavi görmüştü. Sergen 2019 yılında nişanlandığı Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu.

Burak Sergen’den İhanet Açıklaması

Bu ara yoğun iş temposu sebebiyle İzmir’de yaşayan eşinin İstanbul’da olduğundan bile haberi olmadığını belirten Burak Sergen şu açıklamayı yaptı; “Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru. Artık yargı sürecindeyiz. Yarın (perşembe) dava açıyorum. Avukatım bütün delilleri belgeleriyle sunacak”.

Ünlü oyuncuya destek ise eski eşinden geldi. Işıl Sergen şu mesajı yayımladı;

“İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün Haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey’le boşanma anlaşmamızda “15 milyon tazminat” aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberler de lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen”

Nihan Ünsal Sosyal Medya Hesabını Kapattı

Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal ile yer aldığı fotoğrafların tamamını Instagram sayfasından sildi. Nihan Ünsal ise sosyal medya hesabını kapattı ve ihanet hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler