Ana SayfaDedikoduDoğuş'tan Tarkan'a Yanıt

İlgili Postlar

Doğuş’tan Tarkan’a Yanıt

Doğuş’tan Tarkan’a yanıt geldi. Geçtiğimiz ay çıkardığı ‘Geççek’ adlı şarkısıyla Türkiye’nin gündemine oturan Tarkan’ın ardından meslektaşı Doğuş da bir şarkı yayımladı ve yaptığı açıklamayla gündeme damgasını vurdu. İşte olay hakkında merak edilen detaylar;

Tarkan’ın Şarkısı Tartışma Yarattı

Megastar Tarkan, geçtiğimiz şubat ayında dinleyicilerle buluşturduğu ‘Geççek’ adlı single ile çok konuşulmuştu. Daha yayınlanmadan önce ‘Geçecek’ yerine ‘Geççek’ adını verilen şarkının Türkçe’nin bozulmasına hizmet edeceği tartışması başlamıştı. Sözleri ortaya çıktıktan sonra “Türkçeyi katlediyor.” tartışması, yerini “Şarkı hükümet karşıtı politik amaç mı taşıyor?” sorusuna bırakmıştı.

Tarkan’dan Geççek Şarkısı Açıklaması!

‘Geççek’ Klibi En Çok Beğeni Alan Klip Oldu

Öte yandan yayınlanmasının ardından kısa sürede sosyal medyada gündem olan ‘Geççek’ adlı şarkı, YouTube’da 42 milyon, Instagram’da 12 milyon, Twitter’da ise 14.1 milyondan fazla görüntüleme almıştı.

‘Geççek’in İrfan Yıldırım yönetmenliğinde çekilen klibi, yayınlanmasından sonra ilk 24 saat içinde ise dünyada en çok izlenen 2. video klip ve en çok beğeni alan 1. video olmuştu.

Tarkan kimdir?

Doğuş’tan Tarkan’a Yanıt

‘Geççek’ isimli yeni single ile çok konuşulan Tarkan’ın ardından bir şarkı da meslektaşı Doğuş’tan geldi. Doğuş, yeni şarkısı ‘Geçmicek’i dinleyicilerle buluşturdu.

Şarkıcı Doğuş: “Best Of Albümü Planlıyorum”

Doğuş, ‘Geçmicek’ isimli şarkısına Recep Yengün yönetmenliğinde klip de çekti. 47 yaşındaki şarkıcı, çekimde ise kaptan elbisesi giydi.

“Herkes Kendi İşine Baksın”

Yeni teklisiyle Tarkan’a atıfta bulunduğu yorumları yapılan Doğuş, “Olabilir ya da olmayabilir bunun yorumunu dinleyiciye bırakıyorum. Yapılan yorumları saygıyla karşılıyorum fakat çok önceden zemini hazırlanmış bir şarkı bu. Ben sanatımı icra ederim sadece, 97’den beri bu böyle bence herkes kendi işine baksın.” diye konuştu.

Doğuş ayrıca klibinin sonuna “Siz ‘Geççek’, ‘Geçmicek’ kavgası yaparken biz sevdiklerimize şarkı yaptık.” ifadelerini not düştü.

Doğuş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler