Ana SayfaDedikoduTarkan'dan Geççek Şarkısı Açıklaması!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Geççek Şarkısı Açıklaması!

Yeni şarkısı ‘Geççek’ ile Türkiye’nin gündemine oturan Tarkan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile hayranlarına seslendi. Tarkan’dan Geççek şarkısı açıklaması geldi;

“Geççek Demesi Çok Hoş Olmuş…”

….Elbette doğalı “Geçecek” yazılır, “Geçicek” okunur ama orada Geççek demesi çok hoş olmuş. Benim de çok keyif aldığım bir kelime oldu. Geççek Geççek, Gelcek Gitcek gibi ifade etmiş bazı sözcükleri kafiye yapmış. Bunda eleştirilecek hiçbir şey yok. Biraz da külahımızı önümüze koyup düşünelim. Neler var bu ülkede, neler gelip neler gidecek. Büyük önderin söylediği gibi, “Ağlama çocuk geldikleri gibi giderler” diyor donanmalar İstanbul Boğazı’nı doldurduğunda. Pek çok şey geldiği gibi gider. İstenmeyen iktidarlar, istenmeyen salgınlar, istenmeyen müdürler, istenmeyen komşular… Bunu her şeye uygulayabiliriz. İlla iktidara söylenmiş diye algılamak da çok doğru olmasa gerek ama iktidarın uygulamalarını eleştiren kesimler için de şahane bir şarkı olmuş.” şeklinde ifade etti…

Tarkan kimdir?

Tarkan’dan Geççek Şarkısı Açıklaması!

Tarkan, ‘Geççek’ isimli şarkısının yayınlanmasından bir hafta sonra yayınladığı video ile teşekkür etti. Tarkan, Instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Geçen hafta bugün sizlerle buluşan yeni şarkım ‘Geççek’ ve klibini sevmiş olmanıza ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlarınız için sonsuz teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum, sizler de iyi ki varsınız.”

Geççek 7 Günde 25 Milyon İzlendi

Tarkan’ın sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Geççek’ şarkısı adeta piyasaları kasıp, kavurdu.

Geçtiğimiz hafta izleyici ile buluşan şarkı, sadece YouTube’da 7 günde 25 milyona yakın izlenme aldı. İrfan Yıldırım’ın yönetmenliğini yaptığı klip, yayınlanmasından sonra ilk 24 saat içinde dünyada en çok izlenen 2. video ve en çok beğeni alan 1. video oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler