Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Doğuş: "Best Of Albümü Planlıyorum"

İlgili Postlar

Şarkıcı Doğuş: “Best Of Albümü Planlıyorum”

Bir çok ünlü yılbaşına farklı yerlerde girerken, şarkıcı Doğuş‘ da, 2021 ‘e Yavru vatanda Colony Hotel’ de merhaba dedi. Çocukları Arda ve Arın’ ın anneleri azeri eşi Xosqedem Hidayetqizi ‘de ünlü şarkıcıyı sahnede yalnız bırakmadılar. Ünlü şarkıcı hayranlarını sevindirecek o açıklamayı yaptı. Detayları Haberimizde…

Doğuş ‘tan Bilal Sonses’e 5 Kuruşluk Tazminat Davası

Şarkıcı Doğuş: “Best Of Albümü Planlıyorum”

En son geçtiğimiz yaz ailesiyle birlikte Antalya’ da tatilini yapan ünlü şarkıcı, tüpsüz dalış yaparken az daha hayatından oluyordu. Uzun zamandır magazin gündeminde yer almayan sanatçı, “Biz böyle önemli günlerde hep ailecek oluruz. Yeni yıl inşallah geçtiğimiz yıldan daha hayırlı bir yıl olur” diyen 47 yaşındaki şarkıcı Doğuş, magazin gazetecilerinin “Yeni bir projeniz var mı?” sorusuna da cevap verdi..

Doğuş kimdir?

Doğuş: “Çalışmalara Başladık.”

Usta şarkıcı Doğuş, “Evet, yakın zamanda Best Of albümü çıkartmayı planlıyorum. Çalışmalara başladık. Birçok sanatçı ile görüşme halindeyiz” cevabını verdi. Yardımseverliği ile bilinen şarkıcının eşi Xosqedem Hidayetqizi, Afrika’ da başlattığı akıllı köy projesi hakkında, “Orada kuyular kazılacak. Enerji, elektrik, yollar yapmak uzun süredir hayalimdi. Kendi ülkemde de 12 yıldır bu tür projeler ile uğraşıyorum” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Doğuş’tan Şok İtiraflar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler