Ana SayfaÜnlülerTuğba Özerk Yılbaşı Akşamı 'Sarhoştu' İddialarına Cevap Verdi...

İlgili Postlar

Tuğba Özerk Yılbaşı Akşamı ‘Sarhoştu’ İddialarına Cevap Verdi…

Yılbaşı akşamı aldığı sahnesine içkili bir biçimde çıktığı iddiası ortaya atılan ve görüntülerinden dolayı tepki okları üzerine çevrilen ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, saatler sonrasında açıklama yaptı. Usta şarkıcı neler neler anlattı. İşte Detaylar…

Tuğba Özerk Sezonu Bahçesinde Açtı

Tuğba Özerk Yılbaşı Akşamı ‘Sarhoştu’ İddialarına Cevap Verdi…

Antalya’ da bir otel ile yılbaşı gecesi için anlaşan Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk, sahnesine içkili bir vaziyette olduğu iddia edildi, Sahnedeki dansı ve duruşundan dolayı tepkileri üzerine çekti…

“Gecemizi Mahvetti, Sahneye Sarhoş Çıktı”

Bir izleyicisi, ünlü sanatçının son görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayarak  “Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı” iddiasında bulundu.

“Kabullenmekte Zorlandığım Bir Hastalıkla Mücadele Etmekteyim.”

Sahnesine sarhoş olarak çıktığı konudaki o iddialara sosyal medya hesabından uzunca bir açıklama yayınlayan şarkıcı Tuğba Özerk şu ifadeleri kullandı; “Hakkımda iki gündür aralıksız süren sosyal medyadaki linç girişimine karşılık cevap verme ve gelişen olaylar ve yansıyan görüntülerin altına haksızlığa varan yorumlar hakkımdaki bir gerçeği herkesle paylaşma gerekliliğini zorunlu hale getirmiştir. Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşamadığım, hatta kendimin bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım `Hipofiz Bezi Makroadenomu’ tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim.”

“Ben Bu Mesleğe Yıllarımı Verdim “

“Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, aynı zamanda Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof Dr. Eralp Başer’in gözetimi altında ilaç tedavim sürmektedir. Bu Tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk (bilinç kaybı, senkop) riski altında bir hayatım var. En yakınlarımın dışında kimsenin bilmediği bu durumu herkesle paylaşma sebebim ise; herkesin yayılan görüntüler karşısında kafalarındaki soru işaretlerini gidermek içindir. Artık hiçbir şeyin göründüğü gibi olamayacağı gerçekliği herkes tarafından kabul edilmesi gerekirken ‘yargısız infaz’ yaparak, yaraya tuz basma `zevkinden’ vazgeçilmesi gerekiyor. Ben bu mesleğe yıllarını vermiş, yorumculuğun dışında söz-beste üreten bu ülkenin tanınan bir sanatçısıyım.”

“Köşeme Çekileceğim”

“İçinde bulunduğum bu özel, mahrem durumla başa çıkmaya çalışırken, bir taraftan da aşık olduğum mesleğimi yapmaya çalışıyorum. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı, bu konuya kafa yoran, düşünen buna enerji harcayan herkesten özür diliyorum. Tedavim bitene kadar bir süre dinlenmek için köşeme çekiliyorum ve üretmeye de devam edeceğim. Yeni yılda en büyük dileğim, herkes için sağlıklı ve bol müzikli günler. Sevgiyle kalın…”

Tuğba Özerk kimdir?

İşte Tuğba Özerk’ in O Paylaşımı;

Tuğba Özerk' in Sarhoşluk İddiası Paylaşımı
Tuğba Özerk’ in Sarhoşluk İddiası Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler