Ana SayfaDedikoduUğur Güneş İlişki Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Uğur Güneş İlişki Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Önceki gün Cihangir’de görüntülenen Uğur Güneş, basın mensuplarının, “Aşk hayatınız nasıl gidiyor?” sorusunu yanıtladı. Ünlü oyuncu Uğur Güneş ilişki durumu hakkında açıklama yaptı. İşte Uğur Güneş’in o açıklamaları;

Uğur Şahin Objektiflere Yakalandı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu Uğur Güneş, önceki akşam Cihangir’de objektiflere yansıdı. Geçtimiz günlerde Ortadoğu’nun en büyük ödül töreni olan ‘Murex Dor’da ‘Uluslararası En İyi Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Güneş, gece hakkında konuştu.

“Onur Vericiydi”

Ünlü oyuncu, “Çok onur verici bir şey benim için. Bu benim ilk uluslararası ödülüm. Orada Türkiye’nin adını bile duymak gurur verici bir durum. Çok mutlu oldum. Orada çok fazla takip ediyorlar ülkemizi, onur vericiydi.” açıklamasını yaptı.

“Senaryo Okuyorum”

Basın mensupları Uğur Güneş’e, “Yeni bir proje var mı?” sorusunu yöneltti. Güneş, “Şu an var bir sürü proje. Senaryolar geliyor, okuyorum. Aynı zamanda biraz da dinleniyorum. Eylül ayına kadar dijital bir platformda film yapmayı düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte de ana akıma bir proje yapmak istiyorum.” dedi.

Uğur Güneş İlişki Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Uğur Güneş, “Aşk hayatınız nasıl gidiyor?” sorusuna ise, “Bekarım, şu an bir şey yok. İlişki durumum şu an; ‘hayırlısı…’ Doğru insanı bulduğum zaman neden olmasın…” şeklinde cevap verdi.

Uğur Güneş kimdir?

UĞUR GÜNEŞ’İN BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ!

Uğur Güneş, aslen Ankaralıdır. Oyuncunun ocak ayı doğumlu olduğu bir çok yerde yazar ancak Güneş, kasım ayı doğumludur ve akrep burcudur. Burcunun da tüm özelliklerini taşır. En sevdiği renk ise siyahtır.

Günlük hayatında sakinliği tercih eden sanatçı, kendisini tembel olarak da tanımlıyor. Çünkü uyumayı çok seviyor ve rahatlığına da çok düşkün. Kendisini en çok etkileyen şey ise samimiyet olduğunu söyleyen sanatçı, o an ne hoşuna giderse onu yapmaktan zevk alıyor.

Uğur Güneş, sokakta yürürken birden bire oyuncu olmaya karar vermiş ve 19 yaşındayken gidip bir ajansa kaydını yaptırmış. Aslında oyuncu önceden oyunculuktan ve tiyatrodan pek hoşlanmıyormuş.

Güneş, çocukluğunda hep bir pilot olmayı istiyormuş. Günlük hayatta pek televizyon seyretmeyi sevmeyen yakışıklı oyuncu, sadece kendi dizisini izliyormuş. Eğer proje iyi ise her projede rol alabileceğini belirten Güneş, projenin niteliğine de önem veriyormuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler