Ana SayfaDedikoduAslı Bekiroğlu'ndan Kubilay Aka Açıklaması

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu’ndan Kubilay Aka Açıklaması

‘Maske Kimsin Sen’ yarışmasında birlikte yer aldığı meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ve aşk iddiası ardından Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten Aslı Bekiroğlu, Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’ndan Kubilay Aka açıklaması geldi.

“Akşam Yürüyüşüne Çıktım”

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Aslı Bekiroğlu, Bebek’te köpeği ile beraber yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

26 yaşındaki Aslı Bekiroğlu, “Akşam yürüyüşüne çıktım, ben de değişen bir durum yok. Dijital anlamda görüşmelerim var, onlar olursa güzel olur” ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu’ndan Kubilay Aka Açıklaması

Geçtiğimiz haftalarda Kubilay Aka ile görüntülenmesi hatırlatılan Bekiroğlu, “Of hâlâ mı? Kendisi benim arkadaşım, siz de benim arkadaşımsınız. Hayatımda kimse yok şu an. Çağrı ve Biran’a da mutluluklar diliyorum” dedi.

Neler Olmuştu?

Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu’nun el ele görüntüleri kafaları karıştırdı. Gözler Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran’a çevrildi. Telkıvıran dün akşam sevgilisiyle olan fotoğraflarını silip, takipten çıktı.

İddiaya göre; Geçtiğimiz hafta final yapan Maske Kimsin Sen yarışmasında yer alan Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka, çekimlerde yakınlaştı. İkilinin arkadaşlığı kısa süre içinde aşka dönüştü.

Aslı Bekiroğlu ile Can Koçkan Çifti Ayrıldı Mı?

Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını sessiz sedasız bitirdi.

Takipten Çıktı!

2. Sayfa’da yer alan habere göre, Çağrı Telkıvıran ile Aslı Bekiroğlu arasında 15 gündür soğuk rüzgarlar esiyor. Dün akşam sevgilisinin Aka ile yakınlaştığını öğrenen Çağrı Telkıvıran, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan tüm fotoğrafları sildi ve takipten çıktı.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Eski Sevgilisine Gönderme

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda “bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği” haberleri hatırlatılınca ise Bekiroğlu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler