Ana SayfaDedikoduEmre Kınay'dan Hakaret Açıklaması

İlgili Postlar

Emre Kınay’dan Hakaret Açıklaması

Emre Kınay, önceki akşam arkadaşları ile Cihangir’deydi. Ünlü oyuncu, bulunduğu mekandan arkadaşları ayrılınca, komedyen Ata Demirer’in masasına geçti. Emre Kınay’dan hakaret açıklaması geldi. İşte Emre Kınay’ın o açıklaması;

Emre Kınay Hakim Karşısında İfade Verdi

Duruşmada savunma yapan Emre Kınay, gazetecilerin kendisini ve arkadaşını gizli şekilde çektiğini göründe yanlarına gittiğini anlatarak, “Şimdi ne soracaksanız sorun dedim. Müşteki alkolü kastederek, ‘saat 00.00’ı geçtiği halde alkollü mekanda oturuyorsunuz bununla ilgili ne diyeceksiniz?’ diye sordu. Ben de ‘Saat 00.00’ı geçmeden hesabımızı ödedik’ dedim. Bunun üzerine ‘Belediye başkanı olsaydınız da yasağı çiğner miydiniz?’ diye sordu. Ben de ‘Ne alakası var konumuzla, yasak mı var kim koydu yasağı?’ cevabını verdim. O da ‘Sayın Cumhurbaşkanımız koydu’ dedi. Onun üzerine ben de hangi kanalda çalıştığını mikrofonun üzerinden anlamak için mikrofonu kenara çekmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

Kendisine ‘Sanatçı Kılıklı Trol’ Diyen Kübra Par’a Emre Kınay’ dan Bomba Yanıt…

Gazeteciye, “Anlatıyorum anlamıyor musun? Gerizekalı mısın?” dediğini belirten Kınay, “Görüntülerde sanki birisi belimden sarılmış, karşı tarafa zarar vermeye çalışıyormuşum gibi görülmüşüm. Ancak ben çekildiğim için bu görüntü yanlış şekilde algılanmış. Hakaret etme kastım yoktu. Haksız tahrik altında çıkmış sözlerdir” açıklamasını yaptı.

“Soru Sorunca Kızacağını Düşünmedim”

Kınay’ın ardından ifade veren gazeteci Mustafa Ağdağ, Emre Kınay’la röportaj yaptıkları sırada belediye başkan adaylığı ile ilgili soru sorunca kızdığını anlatarak, “Sanık aşırı derecede alkollüymüş. Soruya kızacağını düşünmemiştim. ‘Bana hakaret edemezsin’ dediğimde, ‘Ederim’ yanıtını verdi. Ben devamlı gece çalışıyorum. Herkesle tartışma halinde değilim. Sanık halka mal olmuş bir insandır. Bu nedenle haber yaptım” dedi.

Mahkeme, alınan savunmaların ardından duruşmayı erteledi.

Emre Kınay Ve Evrim Alasya ‘nın Müzikal Tadında Komedi Oyunu Çok Yakında!…

Emre Kınay’dan Hakaret Açıklaması

Cihangir’de beraber oturduğu arkadaşları ayrıldıktan sonra Ata Demirer’in masasına geçen Emre Kınay, yaklaşık sekiz saat aynı mekandan ayrılmadı.

Haziran 2020’de muhabir Mustafa Ağda ile yaşadıkları tartışma sonrası ikili birbirinden şikayetçi olmuştu. Bu konu hakkında konuşmayı tercih etmeyen Kınay, “Ben kimseye hakaret etmedim” dedikten sonra arabaya binerek uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler