Ana SayfaÜnlülerKendisine 'Sanatçı Kılıklı Trol' Diyen Kübra Par'a Emre Kınay' dan Bomba Yanıt...

İlgili Postlar

Kendisine ‘Sanatçı Kılıklı Trol’ Diyen Kübra Par’a Emre Kınay’ dan Bomba Yanıt…

Usta tiyatrocu Emre Kınay, kendisiyle ilgili peş peşe video çekip yayınladığı için, “Eline bir kova su alıp dökmemiş, oturduğu yerden ahkam kesiyor” diyen Habertürk gazetesi yazarlarında Kübra Par’a cevap gecikmedi. Emre Kınay ile Kübra Par arasında kılıçlar çekildi. İşte Detaylar…

Kübra Par ‘dan Emre Kınay’ a Yaylım Ateşi…

Kendisine ‘Sanatçı Kılıklı Trol’ Diyen Kübra Par’a Emre Konay’ dan Bomba Yanıt…

Usta sanatçı Emre Kınay, önceki günlerde sosyal medya sayfasından yayımladığı görüntülerde, orman yangınların önünü alınamaması ve yapılan açıklamalara sert bir şekilde tepki göstermişti. Habertürk gaztesi ve tv sunucusu Kübra Par, Emre Kınay’ın bu videolarına “Eline bir kova su alıp dökmemiş, oturduğu yerden ahkam kesiyor” sözleriyle ağır eleştirmişti.

“Sizi de Yanlarında Görmek İsterler…”

Usta tiyatrocu Emre Kınay, şimdi ise sosyal medya’ dan yaptığı son bir paylaşımla, gazetecei Kübra Par’a cevabını geciktirmedi. Ormandaki yangın yardımlarıyla alakalı  iletişimde kaldığı kimseyle konuşmalarını paylaşan Emre Kınay, bu paylaşımına Kübra Par’ın isminide etiketleyerek “Sizi de yanlarında görmek isterler. Oturduğunuz yerden yalan yanlış hedef göstermek yerine, fiziken bir şey yaparsınız belki” ifadelerini kullandı.

İşte Emre Konay’ ın Kübra Par Etiketli O Paylaşımı;

Emre Konay' ın Kübra Par Etiketli O Paylaşımı
Emre Konay’ ın Kübra Par Etiketli O Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler