Ana SayfaÜnlülerBurcu Özberk 'ten CZN Burak'a Tepki

İlgili Postlar

Burcu Özberk ‘ten CZN Burak’a Tepki

Yangın bölgesinde bulunan CZN Burak adı ile tanınan Burak Özdemir ev tipi yangın tüpü ile yangın söndürmeye çalışınca tepki çekti. Burcu Özberk’te Özdemir’e tepki gösterenler arasındaydı. Detaylar haberimizin devamında….

Burcu Özberk Kimdir?

Burcu Özberk’ten İsyan

Şu sıralar Aşk, Mantık, İntikam dizisinde rol alan başarılı oyuncu Burcu Özberk yangın bölgesine AHBAP aracılığı ile bağışta bulunmuştu. Sanatçı evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yangın bölgesine destek vermeye devam eden oyuncudan bölgede bulunan CZN Burak’a tepki geldi.

Şov Yapmayın

CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir ev tipi yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalışınca sosyal medyanın diline düştü. Yükselen alevlerden sonra fenalaşan CZN Burak ambulansa götürülerek gözetim altına alındığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Sosyal medya hesabındaki bazı kullanıcılar Özdemir hakkında “yangını söndürme çalışmalarını şova çevirdiği” şeklinde yorumlarda bulundu.

Burcu Özberk sosyal medya hesabından Özdemir’e tepki gösterdi. Özdemir’in görüntülerini paylaşan oyuncu “Şov yapmayın insan olun insan” paylaşımı yaptı.

Burcu Özberk ve Murat Kazancıoğlu Aşkı Belgelendi

Sadece Elimizden Geleni Yaptık

Kendisine gelen tepkilere Burak Özdemir sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ünlü şef şu ifadelere yer verdi;

“Bazı insanların içinde maalesef kötülük bitmiyor. Antalya’ya yardım için gittiğimizde, oraya vardığımız zaman bir yangın gördük. Kendi çabamızla yardım etmeye çalıştık… Zaten sonradan itfaiyeciler dahil oldu ve sol tarafı söndürdük. Sadece elimizden geleni yaptık. Hiçbir zaman için kimseden bir beklentim olmadı, olamaz da… Bazı kötü niyetli insanlar kötü niyetleriyle iftira atmaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni destekleyenler iyi ki varsınız.”

Burcu Özberk: Erkek Oyuncudan Beklenmeyen Şeyler Kadın Oyuncudan Bekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler