Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan Yangın Bölgesinde

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan Yangın Bölgesinde

Yangının ilk gününden beri dostlarıyla bölgedeki ihtiyaçları karşılamaya çalışan Yılmaz Erdoğan, Çeşme’den gelen yardım kampanyasıyla mağdurlara destek olmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan yangın bölgesinde insanlar için çabalıyor. İşte detaylar;

Sanat Köyü Kurdu

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan 12 sene önce bir sabah kalkıp ‘Artık eski kafayı değiştirip organik beslenmeye yönelmem gerek’ diyerek İstanbul’daki ofisinin 20 metrekarelik bahçesindeki tahtaları söktü. 44 çeşit bitki ekti ve kısa sürede küçük bahçesi yetmez oldu.

2014 senesinde Hollywood yıldızı Russell Crowe ile Fethiye’de ‘Son Umut’ filmini çekerken bir köylü yaklaşıp şöyle dedi: ‘Köyceğiz’de bir at çiftliği var, bir bakın.’ Yılmaz Erdoğan’ın Döğüşbelen köyünde bulunan 120 dönümlük araziyi görünce pazarlık yapmadan aldığı biliniyor.

Yılmaz Erdoğan ağaçlarla dolu arazisinde kendisine bir ev yaptırdı ve çiftliğe şifalı bitkiler ekti, zeytin ağaçları, meyve-sebze ağacı dikti. BKM mutfak oyuncularının kampları da genelde bu çiftlikte yapılıyor.

Yılmaz Erdoğan ‘ın Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü Filmi Fragmanı Yayınlandı!

“Ormanları Sahipleneceğiz”

Yangının ilk günlerinde sosyal medya hesabından ormanlar için ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağını dile getiren ve yardım bölgesinde gönüllü olarak çalışan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz gün ‘Düşbelenimiz, köyümüz, Köyceğiz’imizin yanan ormanlarını BKM olarak sahipleneceğiz ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağız…’ mesajını paylaşmıştı.

Yılmaz Erdoğan Yangın Bölgesinde

Sosyal medya hesabından hem yazılı hem sözlü açıklamada bulunan Yılmaz Erdoğan, ‘İlk günden beri burayı bir yardım istasyonuna çevirdik. Daha çok şimdiye kadar yiyecek, içecek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorduk ama bugün muhteşem şeyler geldi. Berfu – Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının desteğiyle ve birçok firmanın katılımıyla… Harika oldu. Şimdi bunların hepsini ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç noktalarına göndereceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı adına şükranlarımızı sunarız.’ dedi.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler