Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYılmaz Erdoğan 'ın Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü Filmi Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan ‘ın Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü Filmi Fragmanı Yayınlandı!

Yılmaz Erdoğan ’ın ilk olarak 23 Ocak 1999 tarihinde izleyici ile buluşturduğu Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü oyunundan uyarlanan filmin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Netflix’de Yayınlanacak

Yılmaz Erdoğan, Ecem Erkek, Merve Dizdar ve Evrim Yakut gibi isimlerin yer aldığı filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Film Yılmaz Erdoğan’ın 23 Ocak 1999 tarihinde ilk kez seyirci ile buluşan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? adlı oyunundan uyarlanmıştır. Oyunun kadrosunda Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Zerrin Sümer, Sinan Bengier, Salih Kalyon, Altan Erkekli, Bican Günalan, Gürdal Tosun gibi isimler yer almıştır.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği film pandemi öncesinde 2020 yılının Ekim ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Film 9 Nisan tarihinde Netflix‘de seyirci ile buluşacak.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü Filmi Konusu

1948 yılında İstanbul’da doğan Gülseren, dört rakamlı sayıları aklından çarpabilen[18] üstün zekalı bir kadındır. Film 50 yıllık bir dönemde, arka planda Türkiye’nin panoroması eşliğinde Gülseren’in hayatından kesitler sunmaktadır.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü Filmi Konusu Oyuncu Kadrosu

9 Nisan tarihinde Netflix platformunda izleyici ile buluşacak olan filmin oyuncu kadrosunda; Ecem Erkek, Atakan Çelik, Yılmaz Erdoğan, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır, Bülent Çolak ve Bora Akkaş yer alıyor.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü Filmi Fragmanı

Yılmaz Erdoğan’ın Sen Ateş Böceği Gördün mü filminin fragmanı yayınlandı!

 

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yılmaz Erdoğan O Yarışmacı İçin Devreye Girdi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler