Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Açıkladı! Yılmaz Erdoğan O Yarışmacı İçin Devreye Girdi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yılmaz Erdoğan O Yarışmacı İçin Devreye Girdi!

Survivor 2020 yarışmasındaki oyun performansıyla günden güne artış gösteren Ersin Korkut’un köpeği Mes geçtiğimiz aylarda elzem bir kaza sonucu ölmüştü. Hatta Survivor’da sık sık Mes’den söz açan her fırsatta Mes’i çok özlediğini anlatan Ersin Korkut’a bu acı haberi henüz kimse verememişti. Yılmaz Erdoğan devreye girdi.. Detayları Haberimizde..

Acun Ilıcalı’nın Ardahan’a Soğuk Terler Döktüren Şakası

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yılmaz Erdoğan O Yarışmacı İçin Devreye Girdi!

En son geçtiğimiz günlerde iletişim ödülünde bile köpeği Mes’i soran Ersin Korkut’a ağabeyi de gerçeği söyleyememiş “Mes iyi, Mesut onunla ilgileniyor” diyebilmişti.

Ersin Korkut Kimdir?

Acun; “Ersin’in Ailesinden Bize Bir Talep Geldi!”

Ünlü televizyoncu yaptığı açıklamada; “Ersin’in ailesinden bize bir talep geldi. Köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Salı günü konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin’e söylemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan; “Biraz Daha Bekle”

Survivor yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın o açıklamasının sonrasında ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan hemen devreye girdi. Acun Ilıcalı’yı arayan Yılmaz Erdoğan, “kötü haberi vermek için biraz daha bekle” uyarısını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler