Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca'nın Karantina Evindeki Hobisini Görenler Bayıldı!

İlgili Postlar

Gizem Karaca’nın Karantina Evindeki Hobisini Görenler Bayıldı!

Güzel oyuncu Gizem Karaca, şehrin bunaltıcı hayatından sıkılıp soluğu eşiyle beraber İzmir’de almıştı. Güzel oyuncu lgını dolayısla karantina günlerinde bir hobi geliştirerek yüm  vaktini geçiriyor. Gizem Karaca’nın Karantina Evindeki Hobisini Görenler Bayıldı! Detayları Haberimizde..

Gizem Karaca’dan Küvet Pozu

Gizem Karaca’nın Karantina Evindeki Hobisini Görenler Bayıldı!

Günaydın’da Özlem Avcı’nın hazırlamış olduğu özel habere göre; salgın sebebiyle karantina günlerini İzmir’deki evinde geçirmeye çalışan başarılı oyuncu Gizem Karaca, kendisini hobi işlerine verdi. Gizem Karaca’nın Karantina Evindeki Hobisini Görenler Bayıldı!

Gizem Karaca Kimdir?

“Sağlıklı Ürünler Tüketiyorum”

İzmirdeki evinde organik tarıma başlayan Gizem Karaca, “Hem sağlıklı ürünler tüketiyorum, hem de karantina günlerinde bahçe ile uğraşarak zaman geçiriyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda da evin bahçesine biber, domates ve patlıcan eken Gizem Karaca’yı köpeği de yalnız bırakamadı.

“Her Şeyin Organiğini Yemek Güzel”

Fidelerini toprağa ektikten sonra bayağı bi yorulan ünlü oyuncu, “Her şeyin organiğini yemek güzel ancak emek sarf etmeden olmuyor” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu, İzmir’de yaşadığı hayatla ilgili şu ifadelere değindi;

“İzmir’de çok mutluyum. Köy hayatı yaşıyorum resmen. Ailemi özledikçe ve iş görüşmelerimi yapmak için sürekli İstanbul’a geliyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler