Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKağıttan Hayatlar'a Beğeni Yağmuru

İlgili Postlar

Kağıttan Hayatlar’a Beğeni Yağmuru

Hayatın tüm engel ve zorluklarına rağmen mücadeleyi bırakmayan bir adamın öyküsünün anlatıldığı Kağıttan Hayatlar (Paper Lives) filmi, 12 Mart 2021 tarihi itibariyle yayına girdi. Kağıttan Hayatlar’a beğeni yağmuru geldi. İşte film hakkındaki tüm detaylar;

Kağıttan Hayatlar Konusu

Hayatın tüm güçlüklerine rağmen mücadeleyi ve savaşı bırakmayan bir adamın öyküsünün anlatıldığı Kağıttan Hayatlar (Paper Lives) filmi, 12 Mart 2021 tarihinden itibaren yayınlandı. Kağıt toplayan bir adam ve 8 yaşındaki bir adamın hikayesinin anlatıldığı film seyircinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Mehmet, her gün gördüğümüz fakat gündelik hayatın telaşıyla pek dikkat etmediğimiz, fark edemediğimiz kâğıt toplayan gençlerden birisidir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işletmekte olan Mehmet’in en büyük destekçisi ve yardımcısı ise ona ve onun gibilere çocukluktan beri kol kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir gün iş dönüşü en yakın arkadaşı olan Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali adında bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmak için uğraşırken, bir yandan da bu küçük çocuk ile birlikte ayrılmaz bir ikili olacaklardır.

Geçtiğimiz gün Netflix’e yayına giren filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk, Tomris Çetinel, Volkan Çalışkan, Mehmet Bahattin Genç, Okşan Büyük yer alıyor.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Kağıttan Hayatlar’a Beğeni Yağmuru

Netflix’in Türk yapımı yeni içeriği Kağıttan Hayatlar sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. İzleyiciler tarafından beğenilen film bugün Netflix’in önerilenler listesine girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler