Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNecati Şaşmaz 'Kurtlar Vadisi Kaos' İçin Ne Dedi...

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ İçin Ne Dedi…

Son zamanların en çok seyredilen Türk dizilerinden olan Kurtlar Vadisi’ serisinde  Polat Alemdar karakterine can veren oyuncu Necati Şaşmaz’dan açıklama geldi. Kurtlar Vadisi Kaos başlayacakmı? Kurtlar Vadisi Kaos Ne zaman başlıyor? İşte Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Kurtlar Vadisi Dizisine Sürpriz Transfer: “Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak…

Necati Şaşmaz ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ İçin Ne Dedi…

İl öncesinde ‘Savcı Leyla’ karakteriyle bilinen oyuncu Çiğdem Batur, sonrasında da oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun son belirtmelerine rağmen Necati Şaşmaz ve de ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ hakkında haberler çıkmaya devam ediyor.

Fenomen Dizi Kurtlar Vadisi Gerimi Geliyor?

Ali Eyüboğlu Cevabı Buldu!…

Milliyet gazetesinin başarılı gazetecilerinden Ali Eyüboğlu‘nun köşesinde, “Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı?” adlı başlıklı yazısı tüm cevapları içeriyor. Yazı ise şöyle;

“Yazılanlara bakılırsa ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ çoktan ekranlarda olmalıydı; ama değil. ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ için birçok kanalın adını telaffuz eden dizinin fanları, sonunda Show TV’de karar kıldı. Ancak kanal yönetimi bunu doğrulamadı. ‘Kurtlar Vadisi’ internette çok tık’landığından sosyal medyada çok beğenildiğinden mi bilmiyorum, haberlerin ardı arkası gelmedi…….

“Projede ‘Savcı Leyla’yı oynayan Çiğdem Batur, Instagram’da takipçileriyle yaptığı sohbette, ‘Kurtlar Vadisi Kaos’la ekrana dönecek misin?’ sorusuna, ‘Bu konudaki her haberde adım var, fakat doğruluk payı yok’ diye yanıt verdi….

“İnternette ‘Kurtlar Vadisi Kaos’u köpürtmeye devam edenler ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ ekrana ara verince bu kez yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nu da dizinin kadrosuna dahil etti. İmirzalıoğlu‘Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazetelerden okudum. Oyunculuğu bırakmadım. Teklif gelirse bakarız’ dedi…….

“Kanal yalanladı, dizide oynayacakları yazılanlar, ‘Haberimiz yok’ dedi. O zaman bu yazılanların kaynağı ne? Kanaatim o ki, Necati Şaşmaz’ın ‘Kaos’ üzerine yaptığı açıklamalar ‘Kurtlar Vadisi’ fanlarını da umutlandırıp gaza getirdi…….

“Bir şeyi 40 defa söylersen olur’ derler. ‘Olumlamanın gücü’ne inanan Necati Şaşmaz ve ‘Kurtlar Vadisi’ fanlarınınki de o hesap. Nereden mi çıkardım bunu?….

“Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor’ haberleri internette ilk çıkmaya başladığında basın danışmanına mesaj atıp, Necati Şaşmaz’ın bu konudaki görüşünü istedim….

“Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekrana dönecek mi?’ soruma o gün Necati Şaşmaz’ın verdiği yanıt şuydu:

“Bu merak mı? Bumerang mı?’

“Bir soruya soruyla yanıt vermek ‘Evet’ veya ‘Hayır’ yerine ‘Havet’ demek; kırmızı ya da yeşil ışık yerine sarı ışık yakmak demek!”

Necati Şaşmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler