Ana SayfaKimdirErsin Arıcı Kimdir?

İlgili Postlar

Ersin Arıcı Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet’i Ersin Arıcı kimdir? Ersin Arıcı Nerelidir? Ersin Arıcı Burcu? Ersin Arıcı Biyografisi ve  oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ersin Arıcı Nerelidir? Ersin Arıcı Kaç Yaşındadır? Ersin Arıcı Hangi Burç?

1 Ocak 1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan oyuncu Kova burcudur.

Ersin Arıcı Kimdir?

İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da almıştır. 2008 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Turizm Bölümünü kazanarak İstanbul’a yerleşti. Üniversite yıllarında amatör olarak çeşitli oyunlarda rol almaya başladı.

2013 senesinde Fox TV’de yılbaşı için özel olarak yayınlanan İmkânsız Kareoke adındaki yarışmaya katılmıştır. Bu yarışmada dikkatleri üzerine çekmiştir ve İstanbul’a geldikten sonra, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde de eğitim almıştır. Daha sonra Deniz Erdem Metod oyunculuk eğitimi ve Ahmet Sami Özbudak ile de Karakterin Monologu Atölyelerinde birlikte çalışmışlardır.

Bir çok dizi ve tiyatroda oynamıştır ; Yüz Yıllık Mühür , Sen Benimsin ,Tabula Rosa , Hangimiz Sevmedik , Ufak Tefek Cinayetler , İnsanlık Suçu gibi uzun soluklu dizilerde yer aldı. Bunun yanında Tiyatro da yapan Ersin Arıcı ; Buyrun Cenaze Namazına, Kimseye Bir Şey Söylemeyeceğim ,Entrika Kuntrika ve Yılmaz Gruda’nın yazıp yönettiği Çivi Kabare oyununda da rol almıştır.

Ersin Arıcı, şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Kahveci Cevdet karakterinde rol almaktadır. 4O yaşlarında olan Cevdet mahallenin kahvecisidir ve eski kulağı kesiklerdendir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler