Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Göndermelere Devam Ediyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Göndermelere Devam Ediyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evliliğinin eşiğinden döndü. Geçtiğimiz gün eski sevgilisine gönderme yapan Şeyma Subaşı göndermelere devam ediyor.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Barışıyor Mu?

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Meedo’dan karşı hamlenin gecikmediği de konuşuluyor. Dünyaevine girmek için gün saydıkları düşünülürken gelen ayrılık sonrası Alsaloussi’nin, sevgilisine hediye ettiği arabayı geri istediği öne sürülmüştü.

Subaşı, 5 Haziran’da Ibiza’da sevgilisinin romantik evlilik teklifine ‘Evet’ demişti. Nikah masasına giden yolda üçüncü kez ayrılık kararı alan ikiliden Şeyma, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Bir binadan çıkan fenomen, aracının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Konu biten ilişkisine gelince “Her işte bir hayır vardır. Buna inanıyorum” dedi.

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Şeyma Subaşı, “Alsaloussi ile tekrardan birliktelik olur mu?” şeklindeki soruya ise kesin bir dille “Tekrar bir barışma olmayacak” yanıtını verdi.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’dan Mohammed Alsaloussi’ye Gönderme

İtalyan Dj Guido ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo’dan ayrıldığını duyurdu.

Subaşı’nın bu paylaşımı, eski aşkı Meedo’ya gönderme olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları, “Eski sevgilin saf, nazik ve iyi bir ruha sahip değil miydi?” şeklinde yorumlarda bulundular.

Şeyma Subaşı’nın Filtresiz Pozları Gündem Oldu

Şeyma Subaşı, “Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik” dese de olayın perde arkasının hiç de öyle olmadığı iddia edilmişti. Buna göre; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo’nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başladı. Özür dilemek yerine “Ben Türkiye’ye dönüyorum” diyen Subaşı, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

Subaşı’nın ayrılık hamlesinden sonrası Meedo’dan karşı atak gecikmediği de öne sürülmüştü. İş insanının, Şeyma’ya hediye ettiği arabayı geri istediği konuşuluyor.

Şeyma Subaşı Göndermelere Devam Ediyor

Subaşı’nın ayrılık hamlesinden sonrası Meedo’dan karşı atak gecikmediği de öne sürülmüştü. İş insanının, Şeyma’ya hediye ettiği arabayı geri istediği konuşuluyordu.

Bir çocuk annesi fenomen, ayrılığın ardından 3,1 milyon takipçici bulunan sosyal medya hesabından yeni bir pozunu paylaştı. Subaşı, Londra sokaklarında çekilen fotoğrafına yazdığı notla dikkat çekmeyi başardı.

Fenomen isim, 40 binden fazla beğeni alan fotoğrafına, “Sevgili Londra, çok fazla fotoğraf çekmiyorum… Telefonumla uğraşmıyorum, daha az uyuyorum. Ama eski dostlarımla, en iyi arkadaşlarımla vakit geçirmek… Çok takdir ediliyorum. Her yerde beni yürekten önemseyen iyi arkadaşlarım var” diye yazdı.

Takipçileri, Meedo’ya gönderme yaptığını düşünülen Subaşı’na, “Sen daha güzellerine layıksın prenses”, “İyi laf söylemiş” ve “Sen arkadaşlarına fazla güvenme” gibi yorumlar yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler