Ana SayfaDedikoduEbru Şallı ve Uğur Akkuş'dan Boşanma İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’dan Boşanma İddialarına Yanıt

2011 yılında yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü. Ardından Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından ‘Akkuş’ soyadını kaldırması dikkat çekmişti. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’dan boşanma iddialarına yanıt geldi. İşte o yanıt;

Boğazda Romantizm

Boşanma iddiaları Magazin gündeminde şoke etkisi yarattı. Sosyal medya hesabından ‘Akkuş’ soyadını silen Ebru Şallı eşiyle çekildiği video ve fotoğrafları ise Instagram adresinde tutmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Los Angeles’tan dönen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çifti, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışını romantik dakikalara dönüştürmüştü. Boğaz’da kar altında yürüyüş yapan çift, bu anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı…

Ebru Şallı Yaşadığı Acıyı Anlattı

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Boşanıyor Mu?

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, Kuveytli iş insanlarını 20 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Şallı’nın, artık Boşanma kararı aldığı iddia edildi. Evlenir evlenmez soyadını değiştiren Şallı, sosyal medya hesabında bir değişiklik yaptı. Eski manken, Akkuş soyadını kaldırdı. Şallı’nın bu hamlesi kafaları karıştırdı. Çiftin sevenleri ‘boşanıyorlar mı’ yorumunda bulundu.

Boşanma haberlerinin ardından Ebru Şallı ve Uğur Akkuş sessizliklerini korumaya devam ediyor.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’dan Boşanma İddialarına Yanıt

Ayrılık haberlerinin gölgesinde Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, önceki akşam İstinyePark’ta bir restorandan el ele görüntülendi. Son günlerde gündemden düşmeyen çifte, basında çıkan haberler soruldu.

Son Dakika… Ebru Şallı ‘nın Eşi Uğur Akkuş ‘dan Basın Açıklaması Geldi…

Gazetecilerin ”Ebru Hanım ayrılık haberleriyle ilgili neler söyleyeceksiniz? Akkuş soyadını sosyal medya hesabınızdan neden kaldırdınız?” şeklindeki sorusunu Şallı, gülerek yanıtsız bıraktı. İkilinin bir hayli neşeli olması dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler