Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Uğur Akkuş Boşandımı!... Gerçek Sonradan Anlaşıldı!...

İlgili Postlar

Ebru Şallı Uğur Akkuş Boşandımı!… Gerçek Sonradan Anlaşıldı!…

2019′ da dünya evine giren Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’ un boşandığına dair ortaya çıkan iddialar günlerce konuşuluyor. Uğur Akkuş’ un boşandığı eski eşi Gonca Sağlam’ a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına mahkum olduğu öğrenilirken iş adamının Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu ‘na girdiği ancak Korona salgını sebebiyle hapishaneden izin aldığı öğrenildi. Peki Ebru Şallı Uğur Akkuş Boşandımı!… Gerçek Sonradan Anlaşıldı!…İşte Detayları İle Haberimiz…

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Boşanıyor Mu?

Ebru Şallı Uğur Akkuş Boşandımı!. Gerçek Sonra Anlaşıldı!

Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Ebru Şallı’nın, artık Boşanma kararı aldığı iddia edilmiş evlenir evlenmez soyadını değiştiren Ebru Şallı, sosyal medya hesabında bir değişiklik yaptı. Eski manken, Akkuş soyadını kaldırdı. Ebru Şallı’ nın bu hamlesi kafaları karıştırırken Çiftin hayranları ‘boşanıyorlar mı’ yorumunda bulunmuştu.

Kovid 19 Sebebiyle İzinli!…

Takvim haberin hazırlamış olduğu özel haberine göre Uğur Akkuş ‘un 28 Şubat 2022′ de Silivri Cezaevinden Korona salgını nedeniyle izne ayrıldığı öğrenildi.. İzin süresini Şişli’ deki bir AVM’ deki ikametgahında olması zorunlu olan Uğur Akkuş’un ruhsatlı silahına da el konuldu.

Kızı Aden Su’ nun Doğum Gününü Birlikte Kutladılar…

Diğer taraftan “Boşanıyorlar” haberleri tüm magazinde çalkalanırken, Uğur Akkuş ile Ebru Şallı, aşk dolu mutluluk pozları kafaları tamamen karıştırdı. Uğur Akkuş’un eski eşinden olan kızı Aden Su’ nun doğum gününü Funloft’ da yakın dostları ve Ebru Şallı ile kutlarken mutlu halleri adeta sevindirdi…

Ebru Şallı Instagram Hesabından Kalpler Eşliğinde Yayınladı…

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte doğum günü partisinde verdikleri pozları “sevimli beybiler”, “Adenimiz”, “hepinizi seviyorum”, ifadeli etiketleri ile Instagram hesabından tek tek paylaştı.

Ebru Şallı kimdir?

İşte Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş’ un Mutluluk Pozları;

Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş
Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş
Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş
Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş
Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş
Ebru Şallı İle eşi Uğur Akkuş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler