Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan'a Sürpriz Rol Arkadaşı

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’a Sürpriz Rol Arkadaşı

Yılmaz Erdoğan önceki akşam 3 yıl aradan sonra yeniden sahnelediği gösterisi “Münaşaka”yla İzmir’deydi. Yılmaz Erdoğan’a sürpriz rol arkadaşı eşlik etti. İşte detaylar;

Köyceğiz’e Nasıl Yerleşti?

Pandemiyi değil ama bu gidişatı görmüştüm. İstanbul depremi vs… Hatta bir gün hiç hesap etmediğimiz bir Trafik felaketinin buna yol açacağını düşünüyordum. Kilitlenen ve bir daha açılmayan bir trafik. Bütün şehir bir otoparka dönecekti, hâlâ da öyle bir ihtimal var. Sonra ‘Ben ne yapıyorum’ sorusuyla çok vakit harcadım. Ardından ‘Bunları yaparken ne yaşıyorum, mutlu muyum’ diye sordum kendime. Tamam, başarılı veya başarısız filmler yapıyoruz ama mutluluk… Ben ne hissediyorum? Sonra, sağlık durumları… Detaylarını ‘Münaşaka’ oyunumda anlatıyorum, isteyen oradan dinleyebilir. Dolayısıyla böyle bir karar verdim. Ama işte bütün dünya o noktaya geldi. ‘Oralarda ne işin var’ diyenler şimdi ‘Yer var mı? Biz de gelip kalabilir miyiz’ demeye başladı.

Yılmaz Erdoğan: Komedinin Eski Tadı Yok

“Yılmaz Erdoğan Oldum”

Senin kastettiğin şey ünlü kişi, yoksa ben 1967 yılında Yılmaz Erdoğan oldum (gülüyor). İşlerden bir iş seçtim, onu yapıyorum. Ama dediğin o beklenti meselesine gelirsek, ilk ‘Bir Demet Tiyatro’yu yaptığımızda hiçbir beklenti yoktu. ‘Vizontele’yi yaparken de ilk filmimdi ve bir beklenti yoktu. O gün bugündür de beklenti falan benim umurumda değil. Nasıl yazıyorsam, nasıl yapıyorsam… Tek dikkat ettiğim şey kendimi tekrar etmemeye çalışmak. Yeni türlerde denemeler yapıyorum. İşte ‘Kin’ de onlardan biri. Dışarıdan bakınca dediğin gibi düşünülmesini anlıyorum ama sabah yataktan kalkınca “Evet, Yılmaz Erdoğan gene uyandı” demiyorum. Normal kahvaltımı yapıyorum. Hatta onu artık geciktirmeye çalışıyorum, acıkıncaya kadar yemiyorum falan (gülüyor).

Yılmaz Erdoğan’a Sürpriz Rol Arkadaşı

Yılmaz Erdoğan önceki akşam 3 yıl aradan sonra yeniden sahnelediği gösterisi “Münaşaka”yla İzmir’deydi. Erdoğan, sahneye bir kedinin çıktığı pozunu sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “İzmir’deki ‘Münaşaka’da harika bir seyirci ve sürpriz bir rol arkadaşım vardı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler