Ana SayfaDedikoduZeynep Bastık Dubai Tatilinde

İlgili Postlar

Zeynep Bastık Dubai Tatilinde

Cover parçalarıyla çok sevilen Zeynep Bastık görünüşe göre İstanbul’un sert soğuklarından bunalarak soluğu sıcacık bir ülkede aldı. Zeynep Bastık Dubai tatilinde. İşte detaylar;

Tolga Akış: “Ne Diyelim İstiyorsun?”

Bir pozunu sosyal medyada paylaşan menajer Tolga Akış, “Küfürlerinizin bir kısmını gördüm. Komik şeyler de vardı. Giderek büyüyen kocaman bir aileyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Zeynep Bastık Kimdir?

“Kendimi şu an Zeynep Bastık’ ın kocası gibi hissediyorum” şeklinde yorum üzerine “Bir rahatlama, bir genişlik gelmiş” mesajını yazan Tolga Akış, kendilerinden açıklama istenmesine ise “Ne diyelim istiyorsun?” şeklinde karşılık vermişti.

Konuyla ilgili son açıklamasını yapan menajer Tolga Akış, “Güldük eğlendik de baya toksik bu memleket. Allah kolaylık verin hepimize” sözleriyle, dans videosunu eleştirenlere tepki göstermişti.

Altın Güvercin’de Zeynep Bastık rüzgarı esti!

Sonunda Edis’ de Sessiz Kalmadı; “Üzüldüm”

Hafta sonu ‘Pazar Sürprizi’ adlı programa konuk olan 30 yaşındaki genç müzisyen Edis, sessizliğini şu ifadelerle bozdu.

“Her şeyden önce biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi  menajerim. Dansa gelince o baş başayken yapılan bir dans değildi. Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep’in şarkısını canlandırıyoruz.  Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm. Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı. Aslında açıklanacak bir şey yok, sahne üstündeki gösteri gerçek hayattan başka bir şeydir” dedi.

Edis Görgülü kimdir?

Zeynep Bastık Dubai Tatilinde

Zeynep Bastık, Dubai tatiline çıktı. Şarkıcı, verdiği iddialı pozları sosyal medyada paylaştı.

Zeynep Bastık, kız arkadaşlarıyla birlikte Dubai’ye gitti. Rixos Premium Dubai Otel’de kalan şarkıcı, otelin havuzunda verdiği bikinili pozları sosyal medya hesabında yayınladı. İstanbul’da yaşanan kar yağışlı günlere atıfta bulunan Bastık, yayınladığı fotoğrafların altına “1987’den beri en sıcak yaz” notunu düştü. Şarkıcının verdiği iddialı pozlara takipçilerinden beğeni ve yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler