Ana SayfaDedikoduFatih Ürek: Kulak Zarım Delindi

İlgili Postlar

Fatih Ürek: Kulak Zarım Delindi

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı Fatih Ürek “Kulak zarım delindi” diyerek geçmişte yaşadığı bir sağlık sorunundan söz etti. İşte Fatih Ürek’in o açıklamaları;

Hasret Kaldığı Günlerin Acısını Çıkardı

10 aylık sahne orucunu Bodrum Yalıkavak’ta bir restaurantta verdiği performansıyla noktalayan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutamayacakları bir yaz akşamı yaşattı. Sahneye Tanju Babacan imzalı bir kıyafetle çıkan Ürek, tamamı el işçiliği ile hazırlanmış ve swarowski taşlardan oluşan mavi ceketi ile göz kamaştırdı. Performansına dillere pelesenk olan ”Hadi Hadi” şarkısı ile başlayan başarılı sanatçı yaklaşık iki saat süren sahnesinde müziğe hasret kaldığı günlerin acısını çıkardı.

Sahneye İlk Kez Çıkıyormuş Gibi Heyecanlıyım

”On ay sonra yeniden sağlıklı bir şekilde sahnede olmak harika bir duygu. Bu gece kendimi adeta ilk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissediyorum.Şu an belki siz fark etmiyorsunuz ancak karşınızda dizlerim tir tir titriyor. Umarım bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayız. Umarım bundan sonra göreceğimiz tüm günler sağlık ve afiyetli günler olur.” ifadeleriyle duygularını dile getirirken duygu dolu anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmayan Fatih Ürek, müzikseverler tarafından uzun uzun alkışlandı.

Fatih Ürek: Kulak Zarım Delindi

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, “Küçük bir ameliyat geçireceğim. Çok fazla uçmaktan ve sesten kulak zarım delindi” dedi.

Fatih Ürek, çok seyahat etmekten dolayı kulak zarının zarar gördüğünü söyledi ve ekledi: “Mesleki deformasyon oldu. İki kulak zarımda da yırtık var. Onun için yeni müzik çalışmalarından önce ameliyat olup 1 ay dinleneceğim.”

Sosyal medyada yıllar önce Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal ile çekilen videosu gündeme gelen Ürek, o konuyla ilgili de şöyle konuştu: “20 yıl önceki bir video. Rahmetli Kemal Sunal çok özel bir insandı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler