Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı ile aşk yaşayan Merve Boluğur, Sabancı'nın eski aşkı Eliz Sakuçoğlu'nun...

İlgili Postlar

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Merve Boluğur, Sabancı’nın eski aşkı Eliz Sakuçoğlu’nun kankası çıktı!

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı gündeme bomba gibi düşerken, aşkın detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Meğer, Hakan Sabancı’nın eski aşkı Eliz Sakuçoğlu ile yeni aşkı Merve Boluğur kankaymış. Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı’nın aşkı görüntülendi!

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkından kanka detayı ortaya çıktı

Son günlerde magazin gündeminde bomba etkisi yaratan yaz aşkı Merve Boluğur ve Hakan Sabancı çiftinden geldi. Çapkınlıkları ile sık sık gündeme gelen iş adamı Hakan Sabancı ve Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur, aşk yaşamaya başladı.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Kankaların arası Hakan Sabancı yüzünden açılacak mı?

Magazin gündeminde deprem etkisi yaratan aşk ahberinin ardından, aşkın detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Merve Boluğur kimdir?

Meğer, Hakan Sabancı’nın eski aşkı Eliz Sakuçoğlu ve yeni aşkı Merve Boluğur kankaymış. İki yakın arkadaşın arasının Hakan Sabancı yüzünden açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Burcu Esmersoy ve Ayşe Özyılmazel de aynı durumdaydı

Buna benzer bir durum, Burcu Esmersoy ve Ayşe Özyılmazel arasında da yaşnmıştı. Burcu Esmersoy’un geçtiğimiz haftalarda yurt dışında evlendiği Berk Suyabatmaz, Esmersoy’un yakın arkadaşı Ayşe Özyılmazel’in eski sevgilisiydi. Ancak, bu durum Ayşe Özyılmazel ve Burcu Esmersoy arasında hiçbir sorun teşkil etmemiş, hatta bir partide birlikte eğlenmişlerdi.

Sevgilisinin eski aşkıyla sabaha kadar eğlendi!

Burcu Esmersıy, olayın ardından eleştirilerin ayyuka çıkmasının ardından konu hakkında bir açıklama yapmış ve Ayşe Özyılmazel’in Berk Suyabatmaz ile eskiden aşk yaşamış olmasının aralarında bir sorun olmadığını, bunun arkadaşlıklarını etkilemediğini ve etkilemeyeceğini vurgulamış, hatta Ayşe Özyılmazel’i düğününe bile çağıracağını söylemişti. Ancak, yurt dışında gerçekleşen nikaha Özyılmazel katılmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler