Ana SayfaDedikoduSevgilisinin eski aşkıyla sabaha kadar eğlendi!

İlgili Postlar

Sevgilisinin eski aşkıyla sabaha kadar eğlendi!

Burcu Esmersoy, aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel ile sabaha kadar eğlendi. Güzel sunucu Esmersoy’un katıldığı bir davette, sevgilisinin eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel’le karşılaştığında çok samimi olmasıyla ve de birlikte geç vakitlere dek eğlenmesiyle herkesi şaşırttı.

Berk Suyabatmaz Kimdir? Burcu Esmersoy’un Sevgilisi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy kimdir?

Ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz ile Burcu Esmersoy birlikteliği, tam gaz devam ederken; Esmersoy, bu kez de medeni davranışıyla gündeme geldi. Güzel sunucu, geçtiğimiz günlerde sevgilisi olmadan katıldığı bir davette, Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel’le karşılaştı. Birbirleriyle, sarılıp kucaklaşarak çok samimi ve neşeli görülen ikili, geç saatlere kadar eğlendi.

Ece Erken Ayşe Özyılmazel Arasında Büyük Kavga

Özyılmazel’den 2013 yılında ayrılmıştı

Ayşe Özyılmazel ve Gemi Broker’ı Berk Suyabatmaz’ın 9 ay süren ilişkisi, 2013 yılı kasım ayında sona ermişti. Ünlü iş adamı Suyabatmaz, geçtiğimiz ağustos ayından beri de Burcu Esmersoy ile aşk yaşıyor.

Gündemde, sık sık uzun süreli yurt dışı tatilleri yapmalarıyla yer alan Suyabatmaz ve Esmersoy çifti, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da, Sinan Engin’in kızı Elif Engin’in doğum gününe katılarak göz doldurmuştu.

Ayşe ve Burcu şen şakrak eğlendi!

Burcu Esmersoy; sevgilisi olmadan katıldığı partide, Berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel ile karşılaşınca saklanıp yüzünü asmak yerine samimi pozlar vermesiyle çok takdir edildi. Özyılmazel ile keyifli ve neşeli vakitler geçiren Esmersoy’u görenler “İşte medeniyet bu” yorumu yaptı.

Ayrıca, Berk Suyabatmaz ve Ayşe Özyılmazel’in hala birbirlerini sosyal medyada takip etmeleri de ayrı bir medeniyet olarak algılanıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler