Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır'ın Eski Aşkı Hangi Oyuncuyla Yakınlaştı?

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’ın Eski Aşkı Hangi Oyuncuyla Yakınlaştı?

Gökçe Bahadır’ın Eski Aşkı Hangi Oyuncuyla Yakınlaştı?

Demet Özdemir ve Efe Duru’nun önceki ilişkileri hüsran ile bitmiş, ikili yalnız olarak bir yere eğlenmeye gitmişler. İzmir’de bir mekanda karşılaşan Demet Özdemir ve Efe Duru’nun sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi. İkilinin samimi halleri, ‘Yeni bir aşk mı?’ dedirtti.

Mesajlaştıkları Söyleniyor

Efe Duru, Bahadır Özdemir ile olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktaladı. Demet Özdemir ise futbolcu Oğuzhan Özyakup ile yollarını ayırmıştı. İkilinin ilişkilerinde hayal kırıklığına uğrarken yeni bir aşka yelken açtıkları iddiaları ortaya atıldı. Efe Duru, Demet Özdemir ve arkadaşlarıyla bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi. Geceden sosyal medyaya yansıyan video ise Demet Özdemir ile Efe Duru’nun samimiyetini gözler önüne serdi.

Efe Duru ve Demet Özdemir’in bu görüntüleri “İkili arasında yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirdi. Eğlence sonrası birbirlerini sosyal medyada takibe alan ikiliden Özdemir, Duru ile çekildiği pozunu “Dostlar” notuyla instagram’da paylaştı.Paylaşımıyla Duru ile sadece arkadaş olduğunu ima eden Özdemir’in iş adamıyla sık sık mesajlaştığı ve arkadaşlıklarının da her an aşka dönüşebileceği konuşulanlar arasında.

Gökçe Bahadır’ın Eski Aşkı Hangi Oyuncuyla Yakınlaştı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler