Ana SayfaDedikoduMahkeme kararını verdi: Ajda Pekkan'a zina şoku!

İlgili Postlar

Mahkeme kararını verdi: Ajda Pekkan’a zina şoku!

Ajda Pekkan ile aşk yaşayan Bülent Çavuşoğlu’nun başı, eski eşi Tuğçe Eyilik sayesinde derde girdi. 2014 yılında boşanan çiftin zina davasında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde…

“Ailesi genç sevgilisini istemiyor” denilen Ajda Pekkan, savcılığın kapısını çaldı!

Bülent Çavuşoğlu – Ajda Pekkan aşkı

72 yaşındaki Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük olan 50 yaşındaki Bülent Çavuşoğlu ile aşk yaşıyordu. Bir dönem Tuğçe Eyilik ile evli olan Çavuşoğlu, 2014 yılında boşanmasına rağmen Ajda Pekkan ile aşkına devam ediyordu.

Ajda Pekkan kimdir?

Yıllar önce boşanmışlardı

Tuğçe Eyilik ve Bülent Çavuşoğlu, 15 Eylül 2006 tarihinde evlenmişti. 2008 yılının Kasım ayında da oğulları Efe Paşa dünyaya gelmişti. Çiftin evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaşmaya başlayınca Tuğçe Eyilik, eşi Bülent Çavuşoğlu ile aşk yaşadığını ve kendisine ihanet ettiğini öğrenmişti. Bunun üzerine dava açmıştı.

Mahkeme zina kararı verdi

Tuğça Eyilik ve Bülent Çavuşoğlu’nun olaylı boşanma süreci 2014 yılında şiddetli geçimsizlik deneni ile bitmişti. Ancak, ihanete uğradığını iddia eden Tuğçe Eyilik, iddialarını mahkemeye taşımıştı. Mahkeme kararını verdi ve Bülent Çavuşoğlu’nun sadakatsizlik yaptığına karar vererek boşanmayı zinaya bağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler