Ana SayfaDizilerHakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında "Yalancı" krizi!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında “Yalancı” krizi!

Survivor’un bu akşam ekranlara gelen yeni bölümüne Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında yaşanan “Yalancı” tartışması damga vurdu. İşte iki yarışmacının tartışmasından detaylar.

Survivor 2018’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak finale doğrudan katılabilmek adına yarışmacılar sembol oyunlarında karşı karşıya geldi. Erkekler ve kadınlar arasında ayrı ayrı oynanan yarışlarda zaman zaman sinirler gerildi. Yarışmacılar arasında en dikkat çeken anlar ise Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında başlayan tartışma oldu.

Hakan Hatipoğlu’ndan sürpriz Turabi yorumu!

Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan neden tartıştı?

Büyük finale gidebilmek adına zorlu yarışmacılar birbirine karşı mücadele etmek zorunda kalırken adada arkadaş olan, samimi isimler de rakip oldu. Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında yaşanan yalancı tartışması da oynanan bir oyun sonrasında gelişti. Kenara gelen Murat, ‘Bazen bazı kelimelerine dikkat et. Arkadaş gibi görüp bazen samimi konuşuyorum seninle. Çok basit bir konu üzerine farkı bir yorum yapıyorsun. İnandırıcı gelmemesi karşı tarafın sana yalan söylediği anlamına gelir. Ben yalancı bir insan değilim Hakan’ dedi. Hakan ise Murat’ın bu sözleri üzerine “Yalancı demiyorum ama şu an yalan söylediğini düşünüyorum” dedi.

İkili isim bu sözler üzerine birbirine karşı daha da sinirlenirken araya arkadaşlarının girmesi ile birlikte sakinleşerek birbiriyle konuşmadı. İki ismin ada yaşantısında birbirine karşı nasıl davranacağı merak ediliyor.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Murat Ceylan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler