Ana SayfaDizilerLa Casa De Papel müzikleri Burak Yeter’den!

İlgili Postlar

La Casa De Papel müzikleri Burak Yeter’den!

Tüm dünyada büyük bir ilgi çeken La Casa De Papel müzikleri için bu sefer Burak Yeter’den destek alındı. İşte dizi ile ilgili detaylar.

Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan ve orijinal diziler arasında en dikkat çekenlerden birisi olan La Casa De Papel müzikleri ile bugüne kadar dikkat çekmeyi başarmıştı. Dizi için yapılan son açıklamalarda ise Türkiye’de de heyecan yaratan bir gelişmenin olduğu görüldü. Öyle ki bugüne kadar Türkiye sınırlarını aşarak büyük başarılara imza atan DJ Burak Yeter La Casa De Papel için yeni bir jenerik hazırladı.

La Casa De Papel Dizisinde Rol Alacak Türk Belli Oldu

Burak Yeter La Casa De Papel müzikleri ne zaman dinlenecek?

Yapılan açıklamalarda müziklerle ilgili detaylara yer verilirken yeni jenerik için 22 Haziran tarihi verildi. 22 Haziran tarihi itibari ile dizinin yeni jenerik müziği de tanıtılmış olacak. Yeni aranjenin 22 Haziran itibari ile tüm dijital platformlarda olacağı belirtildi.

DJ’in konuyla ilgili kısa bir açıklamasına da yer verilirken Yeter’in projede yer almaktan dolayı son derece mutlu olduğu belirtildi.

Türkiye’de de geniş bir takipçisi bulunan La Casa De Papel müzikleri bile konuşuluyor. Dizi 3. sezonu ile 2019 yılında da yayınlanmaya devam edecek. Dizi için yaşanan bu son gelişme dizinin Türkiye’de daha fazla ilgi görmesini sağlayabilir. Bu bakımdan Türkiye’de de son dönemlerde daha fazla kişi tarafından izlenen dizi için bu durum fırsat olarak değerlendiriliyor.

Burak Yeter kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler