Ana SayfaDizilerHakan'dan Turabi hakkında iddialı sözler!

İlgili Postlar

Hakan’dan Turabi hakkında iddialı sözler!

Bu akşam (17.05.2018) yayınlanan bölümde 10 – 1 gibi açık farkla kazanan ünlüler takımı yarışma sonundaki konuşmada Turabi, Hakan için alışılagelmişin dışında bir yorumda bulundu. Kimsenin beklemediği bu açıklama, açıklamaya neden olanlar ve Hakan’ın düşünceleri ile birlikte üst üste şaşırtan açıklamalar geldi. Hakan’dan Turabi hakkında iddialı sözler!

Survivor’da Kavga! Hilmicem ve Mustafa…

Turabi’nin Açıklamaları

Turabi yarışma öncesindeki seramonide “Her şey yolunda abi, şu an onlar konuşunca biraz moralim bozuldu. Keşke ben de ailemi getirebilseydim, onlar adına çok sevindim tadını çıkarmışlardır umarım. Her şey yolunda abi, umarım Nagehan’ın istekleri olmaz, bu oyunu biz kazanırız. Umarım Nagehan mutlu şekilde adasına dönmez, mutlu şekilde adasına dönen bizim taraf olur. Bu kaydırağı hiç sevmiyorum çünkü Hakan bu kaydırakta çok iyi. Başka neler sayabilirim diye düşünüyorum Hilmi de çok iyi. Keşke ben de çok iyi olsaydım da ben de bu kaydırağı sevseydim.  Damla haricinde hepsi umarım mutsuz bir şekilde adasına döner, zaten ne yapsak etsek mutsuz şekilde adasına gönderemeyiz, o bir hafta ona yeter. ”

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

İşte o anlar…

Turabi’den Hakan İtirafı

Yarışmanın sonunda Turabi tekrar söz aldığında büyük bir itirafta bulundu. Turabi’nin Hakan itirafı “Hakan’a bir şeyi itiraf etmek istiyorum. Hakan’dan nefret ediyorum, Hakan’ı hiç sevmiyorum gibi cümleler kurdum. Sürekli bunları kurdum ama bir taraftan da bir şeyi hep es geçtim, artık onu dile getireyim. Hakan’a rakip olarak çok saygı duyuyorum, tam rakip olunacak bir adam özellikle Survivor şartlarında. Şu yukarı çıktığımızda bana yaptığını bana dostum bile yapmaz, dost görünen kişi bile yapmaz. “Kardeşim bir hatan var, yanlış anlamazsan onu sana söyleyeyim daha iyi yarışırsın” dedi. O yüzden de çok teşekkür ediyorum. Kaydıraktan kayarken bir hatam vardı, onu söyledi. Onun etkisiyle daha ileri ve daha iyi çıktım. O yüzden de çok teşekkür ediyorum. Yine rakibiz, yine düşmanız öte yandan yaptığın her jeste de teşekkür ederim. Saygı duyuyorum rakip olarak.”

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Hakan’dan Turabi hakkında iddialı sözler!

Hakan Hatipoğlu ödülün ne olduğunun önemi olmadığının tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söylerken, Turabi hakkında da iddialı sözlerde bulundu. İşte Hakan’ın açıklamaları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler