Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid 51. bölüm fragmanları yayınlandı!

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid 51. bölüm fragmanları yayınlandı!

Payitaht Abdülhamid 51. Bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından, dizi filmin yeni bölümü için yine nefesler tutuldu. 18 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümde; ölmüş sanılan Parvus, Tebriz’de yaşayan Azeri Türklerine zulmedilmesini ve iç karışıklık çıkarılarak, barışın dinamitlemesini istiyor. Parvus; adamlarına, “Tebriz Valisine haber verilmesini ve Osmanlı hudutlarını ilan etmesini” emrediyor. Ayrıca, Abdülhamid’i ve halkı daha da zor durumda bırakmak için Mason Locasında harp kararı alınıyor. Yeni bölümde; İran ile Osmanlı arasında gerilim ve savaş yaşanması için kurulan bu hain planlara karşı, Abdülhamid’in hamlesi nasıl olacak merak ediliyor?

Payitaht Abdülhamid gelecek sezon devam edecek mi?

Latin Amerika Payitaht Abdülhamid’i İstiyor

Payitaht Abdülhamid 51. Bölümünde neler olacak?

TRT1 ekranlarının beğenilen dizisi Payitaht Abdülhamid, bu akşam ekranlara gelecek olan 51. Bölümüyle, sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni bölüm; Tebriz’deki iç karışıklıklar, Osmanlı ve İran arasında savaş çıkarma planlarıyla ekranlara damgasını vuracak.

Yeni bölümde Sultan Abdülhamid, Tebriz’de başlayan iç karışıklıklar üzerine Meyyit ve Söğütlü alayını İran’a gönderir. Savaş olacağı yaygaralarının Payitaht’ta yayılmasını isteyen Parvus, bu durumu da lehine kullanır ve yine boş durmaz. Parvus; Sultan Abdülhamid’in, harp masrafları için memur maaşlarından kesinti yapacağı söylentilerini çıkararak, Osmanlı memurlarının saraya isyan etmesini sağlayacaktır. Bu tuzağa düşen memurlar ise istifa dilekçeleriyle sarayın bahçesine kadar yürüyerek tepki göstereceklerdir.

Fehim Paşa ise Payitaht’taki tüm kumarhanelerin kapatılması için operasyon başlatmıştır. Diğer taraftan, Kemalettin ise bir askerinin yardımıyla zindandan kaçarak Hatice’yi de beraberinde götürmek istemiştir. Hatice tarafından reddedilen Kemalettin, Fizan’a gitmekte olan Hatice’nin arabasının önünü keserek yeni bir hamle yapar.

Şimdi de Payitaht Abdülhamit de aynı özenti!

Payitaht Abdülhamit Oyuncu Kadrosu

Son Bölümde Neler Oldu?

Parvus, Abdülhamid’i öldürme planlarından asla vazgeçmemiştir. Bu amaçla Mason Locasında hararetli toplantılar düzenlemeye devam eder. Abdülhamid’e karşı yeni bir suikast planı işleme konulmuşken, Abdülhamid ise kendisine zeplinle suikast girişiminde bulunulacağını öğrenmiştir. Bu işin arkasını bırakmayarak araştıran Abdülhamid; paşalardan birisinin, Mabeynde konuşulanları, Mason Locasına bilgi olarak sızdırdığını fark etmiştir. Masonlar ile bağlantısı olduğu düşünülen paşalar, gizli bir sınava tabi tutulurken yine tüm ipuçları ve şüphe okları Mahmud Paşa’yı göstermiştir.

Fehim Paşa’nın adamları, limanda kendilerini yalnız bıraktığı için ve İrena’nın peşinden gitmesi nedeniyle paşaya isyan etmiş ve emrinden çıkmışlardır. Fehim Paşa ise bir taraftan bu isyana öfkelenirken diğer taraftan da İrena’nın casus olup olmadığını sorgulamıştır.

Bidar Hatun, Naime’nin zehirlenmesi nedeniyle, aşırı endişelendirmiştir ve onun iyileşmesi için başında beklemeye başlamıştır. Seniha ise Hatice ve Kemalettin için verilen ağır hükümle yıkılmıştır. Seniha’nın bu durum nedeniyle gösterdiği tüm çabalar ise Bidar’la arasının tamamen açılmasına neden olmuştur.

Mehmet Selim’in, Efsun’un bindiği ata ilaç verildiğini öğrenmesiyle beraber gelişen olaylar, Handan’ı daha da zor durumda bırakmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler