Ana SayfaDizilerSöz dizisi 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Söz dizisi 3. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Pazartesi akşamları reyting sonuçları zirvesinden inmeyen Star Tv’nin iddialı yapımı en çok izlenilen dizilerden biri olan Söz dizisi 50. bölümü ile sezon finali yaptı ve yaz arasına girdi. Yeni sezonda neler yaşanacak şimdiden merak konusu olan Söz yeni sezon başlangıç tarihi herkes tarafından merak ediliyor. Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Her pazartesi akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen Söz dizisi yeni sezon 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz Dizisi Oyuncuları

Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak ?

Pazartesi akşamlarının en çok izlenilen dizisi Söz takipçilerinin çok iyi bildiği gibi 11 Haziran pazartesi günü 50. bölümü ile sezon finali yaptı ve uzun bir yaz molası verdi. Senaryosunu Ethem Özışık yazdığı Söz’ün başrollerinde Tolga SarıtaşSerhat KılıçMehmet ÖzgürAybüke Pusat ve Nihat Altınkaya’nın yer aldığı dizinin sezon finali Bahar’ın ölümle pençeleşmesi ile heyecanı yüksek adına yakışır bir bölüm yaşattı. Veda açıklaması ile Bahar’ın ölmesinin kesinleşmesi sonrasında bundan sonra ne olacağı fanatik izleyiciler tarafından merak edilmeye başladı. Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Söz dizisi sezon finalinde neler yaşandı? Söz yeni sezon 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte çok sevilen reyting rekortmeni dizi Söz yeni sezon detayları…

Aybüke Pusat’tan Söz dizisine veda mesajı

Söz dizisi 3. yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Ethem Özışık tarafından senaryosu yazılan, Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği TIM&B Yapım tarafından hazırlanıp ekranlara taşınan Söz dizisi yeni sezon başlangıç tarihi sezon tüm fanatik izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Henüz başlangıç tarihi açıklanmayan Söz 3.sezonunun yeni sezonda Eylül ayında yine pazartesi akşamları tekrar izleyiciyle buluşması öngörülüyor. Söz yeni sezon 51.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yeni sezon fragmanı yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.

Söz Dizisine Aybüke Pusat’ın Yerine Hande Erçel Mi Geliyor?

Söz Sezon Finali Nasıldı?

Söz dizisinin final bölümünde; Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düştü. Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anladı. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahrederken O’nu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler