Ana SayfaDizilerSurvivor’da Damla gözyaşlarına boğuldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Damla gözyaşlarına boğuldu!

Kıbrıs’a direk katılarak büyük bir avantaj elde etmek isteyen yarışmacılar sembol oyunlarında karşı karşıya geldi. Yarışmaya Damla’nın gözyaşları damga vurdu.

Survivor’da Kıbrıs finaline adım adım yaklaşılıyor. Adada yarışmaya devam eden isimler birbirine karşı üstünlük kurarak Kıbrıs’a gidecek isim olmaya çalışırken kadınlar grubunda Nagihan ile Damla arasında oynanan karşılaşmada Damla acılar içerisinde kaldı. Ayağından dolayı sakatlığı bulunan Damla’nın acılarına rağmen oynamaya çalıştığı yarışta, ayağının ağrısına dayanamayan Damla kendini acılar içerisinde yere bıraktı.

Seride durum 5-1’e geldi

İki isim arasında oynanan sembol oyunlarında son durum 5-1 olmuştu. Damla’nın sakatlığının durumu netleştikten sonra oyunlara devam edilecek.

Damla Can oyuna devam edebilecek mi?

Hafta sonunda yapılan konseyde, konuşulanlardan birisi de Damla olmuştu. Acun Ilıcalı ve doktorlar Damla’nın oyuna devam etmesinin çok ihtimal dahilinde olmadığını söylemiş ve bu açıklama üzerinde Damla risk alarak oyunlara devam ederek ayağının durumunu deneyeceğini ve aksilik olması halinde yarışmadan çekileceğini söylemişti. Oynanan oyunlar sonrasında ise Damla dinlenerek oyunlara devam etmek istediğini söyledi.

Damla Can kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler