Ana SayfaDizilerÇukur 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Çukur 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Çukur 33. bölümüyle bu akşam sezon finali yaptı. Her saniyesi yüksek tansiyona sahip sezon finalinin ardından Çukur dizisinin yeni sezon yayın tarihi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak ? Her salı akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen Kadın dizisi yeni sezon 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur Dizisi Oyuncuları

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak ?

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur bilindiği üzere 11 Haziran pazartesi günü alışılmışın dışında bir sezon finali ile 33. bölümde sezonu tamamladı ve yaz arasına girdi. Başrollerini Aras Bulut İynemliDilan Çiçek DenizErkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi yetenekli oyuncuların paylaştığı Çukur tüm sezon beklenilenin aksine ters köşelerle dolu bir bölüm ile sezonu tamamladı. Nefes kesen sezon finali sonrası fenomen dizinin izleyicileri sonrasında neler olacağını merak etmeye başladı. İzleyiciler müthiş sezon finali sonrası olacakları öğrenmek için yeni sezonu beklemek zorunda. Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? Çukur sezon finalinde neler yaşandı? Çukur 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur yeni sezon detayları…

Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak ?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, Sinan Öztürk’ün yönettiği Ay Yapım tarafından hazırlanıp Show Tv ekranlarında yer alan Çukur yeni sezon başlangıç tarihi tüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Henüz Çukur’un yeni sezon başlangıç tarihi açıklanmazken sezon finali yapan tüm dizilerden farklı olarak ekim ayının 2. haftasında tekrar Show Tv ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. Çukur 34. bölüm fragmanı şu ana kadar paylaşılmadı ama merakla beklenilen yeni sezonun başlangıç fragmanı yayınlandığında hemen paylaşacağız.

Çukur Sezon Finali Nasıldı?

Çukur’da büyük sezon finalindebüyük bir fırtına koptu ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu’nun tam ortasında öylece kala kaldı. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatında yaşadığı en büyük yıkımı yaşayan İdris Koçovalı, bu gelişme sonrasında mağlubiyetini ilan edip Çukur’u Vartolu’ya bıraktı. Yamaç, Çukur için savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için kötü günlerde bir nefes olacak. Tansiyonun çok yüksek seyrettiği sezon finalinde Çukur’da her karakterin kendi finali büyük şaşkınlık yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler