Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHababam Sınıfı Yeniden'' Galası Davetlilerden Tam Not Aldı!

İlgili Postlar

Hababam Sınıfı Yeniden” Galası Davetlilerden Tam Not Aldı!

Rıfat Ilgaz’ın büyük yapıtından uyarlanan Ertem Eğilmez imzalı Hababam Sınıfı ilk olarak 1975 yılında Yeşilçam’ın usta oyuncularını bir araya getirmişti. Hababam Sınıfı Yeniden’ filmi görkemli bir gala gerçekleştirdi. Galada kimler yoktu ki? Çok özlemişiz be o eski günleri diyenler oldu. ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ galası davetlilerden tam not aldı. Hababam sınıfının yeni versiyonu,’ Hababam Sınıfı Yeniden’ 5 nisan 2019 tarihinde sinema severler ile buluşacak.

Hababam Sınıfı Yeniden Çekiliyor!

Hababam Sınıfı Yeniden” Galası Davetlilerden Tam Not Aldı!

Yıllar sonra yeni versiyonu ile çekilen Hababam Sınıfı Yeniden’in galasına ilgi yoğundu. Davetliler, ‘Hababam Sınıfı’ şeklinde dekore edilen fuaye alınında tahta sıralara oturarak fotoğraf çektirerek nostaljiyi yaşadılar. Film izleyicisini kahkahalara boğdu ve onlardan tam not aldı. Yeni jenerasyonda Hababam 2019 versiyonu ile tanışmış olacak.

İşte, Hababam Sınıfı Yeniden fragmanı..

Filmin yönetmen koltuğunda, Doğa Anafarta oturuyor. Filmin oyuncuları ise, Altan Erkekli ‘Mehmet Hoca’, Toygan Avanoğlu ‘ La Minör Bülent’, Hande Katipoğlu ‘Buckingham Huriye’, Sadi Celil Cengiz ‘İsot Kamil’, Yusuf Çim ‘Yakışıklı’, Fırat Albayram ‘Format Hasan’, Özge Özacar ‘Didem’, Giray Altınok ‘Racon Faruk’, Sami Aksu ‘Duba Nuri’, Nazlı Pınar Kaya ‘Selma’, Irmak Aydın ‘Ayça’, Mustafa Karaoğlu ‘Düzgün Ömer’, Hasan Say ‘Düldül’, Hülya Duyar ‘Dudu’, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi ‘Beton Fikret’, Nural Demirhan ‘Sıfırcı Bedaat’ ,Vural Ceylan ‘Bekçi’ ve Hababam’ın ilk öğrencileri Ahmet Arıman, Teoman Ayık, Tuncay Akça ve Ergun Sözen, galada kırmızı halıda yer alarak basına poz verdi. Filmin konuk oyucusu Burak Kut’da filmi ekimi ile beraberdi
ORJİNAL ESERE SAYGI DUYUYORUZ!
Filmin galasında sözü ilk olarak genç yönetmen Doğa Can Anafarta aldı ve, ellerinden geldiğince güzel ve eğlenceli bir film çekmeye çalıştıklarını, Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eserini tekrar hayata geçirdiklerini ancak orjinal esere sonsuz saygı duyarak ve asla onun seyircisine ulaşamayacağımızı bilerek, içten ve güzel bir eş yaptığını söyledi.
FİLMİ 7 YAŞINDAN BÜYÜK HERKES İZLEYEBİLİR!
Hababamın yeni versiyonu, önceki versiyonu gibi  7’den 77’ye herkes izleyebilir. ‘Hababam’, Türkiye’nin kahkaha mirası olduğu bir kez daha kanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler