Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozoklu'nun Kına Gecesi Yapıldı

İlgili Postlar

Şebnem Bozoklu’nun Kına Gecesi Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde Kanat Atkaya ile dünyaevine giren Şebnem Bozoklu sonunda arkadaşlarının da bulunduğu kına gecesini düzenledi.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beraber olduğu Kanat Atkaya ile aile arasında, evinde tören ile sürpriz bir şekilde dünyaevine giriş yaptı. Çift, bu mutlu anlarını sosyal medya hesapları üzerinden “Evlendik! mutluluğumuzu paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz” notuyla paylaştı.

Şebnem Bozoklu evlilik hikayesini anlattı

Ünlü oyuncu sadece arkadaşlarının  bulunduğu kına anılarını sosyal medya hesabı üzerinden arkadaşlarını da etiketleyerek paylaştı.

Şebnem Bozoklu Kına
Şebnem Bozoklu Kına

Nil Karaibrahimgil, Dolunay Soysert ve bir çok ünlü isimlerin de bulunduğu kına organizasyonuna sabah gelin kahvaltısı ile başladı. paylaştığı bu fotoğrafı İnstagram Story üzerinden paylaşarak “Bana gelin kahvaltısı hazırladılar” yazarak Okşan Güleç’i (@oksan5) etiketledi.

“Her Şey Usulüne Uygun Olacak!”

Dolunay Soysert tarafından Şebnem Bozoklu’ya yakılan kına anlarını sosyal medya üzerinden paylaşıldı ve paylaşılan fotoğrafın altına “Her şey usulüne uygun olacak” notuyla birlikte” yazdı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu paylaşımların finalinde Şebnem Bozoklu “Ağlattılar” notuyla birlikte kendi hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler