Ana SayfaÜnlülerEyşan geri mi geliyor?

İlgili Postlar

Eyşan geri mi geliyor?

Ezel dizisinden tanıdığımız Eyşan geri mi geliyor? Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu birlikte Netflix projesinde buluşuyor mu?

Cansu Dere kimdir?

Ezel dizisinin sosyal medyada fenomen olan karakteri Eyşan yani Cansu Dere Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte “Netflix’de Eyşan geri mi geliyor? ” sorusu oldukça konuşulurken, Cansu Dere iddialara haberin yanlış olduğunu, öyle bir proje olmadığını söyleyerek nokta koydu.

Eyşan
Eyşan

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

“1 aya duyarsınız, yeni bir dizi hazırlığındayım”

Eyşan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde Rumelihisarında bulunan bir veterinerden çıkarken görüntülendi. Kedileri için alışveriş yaptığını belirten güzel oyuncu, kısa süre içerisinde yeni bir diziye başlayacağını söyledi. Cansu Dere “Televizyon dizisi için hazırlanıyorum. 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde haberleri duyarsınız zaten, şimdi detayları söyleyemem” şeklinde konuştu.

“Yapılan haberler yanlış”

Güzel oyuncu Cansu Dere, Netflix için çekilecek dizide Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşacağı yönünde yapılan haberlerin doğru olmadığını belirterek, yapılan haberlerin de yanlış olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler