Ana SayfaÜnlülerGüçlü Mete, Ceyda Düvenci'nin Doğum Gününü Ulu Orta Kutladı

İlgili Postlar

Güçlü Mete, Ceyda Düvenci’nin Doğum Gününü Ulu Orta Kutladı

Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete aşkı dolu dizgin. Ünlü isim, Ceyda Düvenci’nin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Bülent Şakrak ile ilişkisini sona erdiren Ceyda Düvenci’nin kalbini kaptırdığı ismin Güçlü Mete olduğu ortaya çıkmıştı. İkilinin aşkı geçtiğimiz ay resmiyet kazanırken bugüne kadarki süreçte pek çok farklı iddia gündeme gelmişti. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın Arasına O İsim mi Girdi? ve Ceyda Düvenci Aşık Mı Oldu? haberleriyle aktardığımız gelişmeler sonrasında Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete ilişkisinin de başladığı açıklanmıştı. Şimdi ise Ceyda Düvenci’nin doğum günü olması nedeniyle ikilinin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete’den Doğum Günü Paylaşımları

Radyo Sunucusu Güçlü Mete ile oyuncu Ceyda Düvenci 16 Nisan doğum günü kutlamalarını gizlemeden sosyal medyadan paylaştı. Güçlü Mete, sosyal medya hesabından Ceyda Düvenci’nin bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa not da düşen ünlü radyocu mesajında “Yaşamın bir mucizesi. 16 Nisan’da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim” dedi.

Güçlü Mete, Ceyda Düvenci'nin Doğum Gününü Ulu Ortada Kutladı
Güçlü Mete, Ceyda Düvenci’nin Doğum Gününü Ulu Ortada Kutladı

Ceyda Düvenci’den Aşk Mesajı

Sevgilisinin yaptığı bu jest sonrasında duruma kayıtsız ­kalmayan Ceyda Düvenci ise bu paylaşıma yorum yaptı. Ünlü oyuncu yorumunda “Seni çok seviyorum” yazdı. Bu paylaşımın hemen ardından ise hikaye olarak bu durumu paylaşan Ceyda Düvenci, bu paylaşımında ise “Hayatımın en büyük sürprizi bir o kadar da en büyük hediyesisin sen… İyi ki doğdum gerçekten” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler