Ana SayfaÜnlülerHadise Frikik Yakalamaya Çalışan Kameramanı Görünce…

İlgili Postlar

Hadise Frikik Yakalamaya Çalışan Kameramanı Görünce…

Son konserindeki dansı ve görüntüleri ile çok konuşulan Hadise, kameramanın çekim açısını görünce sitem etti.

İddialı kıyafetleri, dekolteli pozları ile Türkiye’de her zaman gündem olan Hadise, Kıbrıs’ta sahne aldı. Son Kıbrıs konseriyle bir kez daha gündemlere taşınan şarkıcı bir kameramanın bakış açısını gördükten sonra sert bir tepki gösterdi.

Son Sahne Şovu da Gündem Olmuştu

Son sahnesinde altına giydiği mayosuyla açık bir şekilde görüntülenen ve dans eden Hadise’nin bu görüntüleri epey konuşulmuştu. Sosyal medyada destek verenler kadar eleştirenlerin de olduğu şarkıcı, son konserinde de yine iddialı bir kıyafet tercih etti. Konserinde görüntü almaya çalışan kameramanlardan birisinin ise sahne önüne kadar gitmesi sonrasında bu duruma Hadise kayıtsız kalamadı…

Hadise Frikik Yakalamaya Çalışan Kameramanı Görünce…
Hadise Frikik Yakalamaya Çalışan Kameramanı Görünce…

“Frikik Değil”

Sahnenin önünden alttan görüntü almaya çalışan kameramana seslenen Hadise ardından sahneden açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. “Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde ‘frikik verdi’ diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024’te artık ‘Frikik verdi’, ‘Yok orası gözüktü’, ‘Yok selüliti var, selüliti gözüktü’! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!” dedi ve dinleyicilerden de destek aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler