Ana SayfaÜnlülerŞaban Oğlu Şaban'ın Güzeli Sevda Aktolga'nın Son Hali Gündem Oldu

İlgili Postlar

Şaban Oğlu Şaban’ın Güzeli Sevda Aktolga’nın Son Hali Gündem Oldu

Şaban Oğlu Şaban adlı film ile Türkiye’ye o dönem damga vuran güzel isim Sevda Aktolga yıllar sonra görüntülendi…

Yeşilçam’a güzellikleriyle damga vuran isimlerin son halleri sık sık gündeme geliyor. Bu isimlere şimdi ise Sevda Aktolga dahil oldu. Şaban Oğlu Şaban filmi, kanallar tarafından hala yayınlanmaya devam ederken Sevda Aktolga da bu filmdeki sahneler ile hafızalarda tazeleniyordu. Filmin üzerinden uzun yıllar geçen ve şu anda 64 yaşında olan Sevda Aktolga, objektiflere takıldı.

Selma Olarak Tanınmıştı

Şaban Oğlu Şaban'ın Güzeli Sevda Aktolga'nın Son Hali Gündem Oldu
Şaban Oğlu Şaban’ın Güzeli Sevda Aktolga’nın Son Hali Gündem Oldu

Şaban Oğlu Şaban adlı filmde Selma karakteri ile karşımıza çıkan Sevda Aktolga, filmde Ramazan’ın aşkı ve güzeller güzeli Selma olarak büyük beğeni toplamıştı. Gençlik dönemlerini geride bırakan ve gözlerden uzak bir yaşam süren Sevda Aktolga, 64 yaşındaki görüntüleri ile sosyal medyada gündem oldu.

İşte Selma Aktolga’nın yıllar sonra fotoğrafları

Şaban Oğlu Şaban'ın Güzeli Sevda Aktolga'nın Son Hali Gündem Oldu
Şaban Oğlu Şaban’ın Güzeli Sevda Aktolga’nın Son Hali Gündem Oldu

1975’te Kariyerinde İlk Adımı Atmıştı

Sevda Aktolga, 1975 yılında ilk kez kamera karşısına geçmişti. İnsan Avcısı filmiyle büyük beğeni toplayan Sevda Aktolga, daha sonrasında pek çok yapımın da vazgeçilmez isimlerinden birisi olmuştu. Hababam Sınıfı Tatilde, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, Gülen Gözler, Şaban Oğlu Şaban gibi gibi pek çok yapıma yer alan Sevda Aktolga, Yeşilçam’ın da efsane isimleri arasına girmişti. 64 yaşındaki güzel ismin son hali de sevenlerinden büyük beğeni topladı. Sosyal medyayı kullanmaya başlayan Sevda Aktolga, eski filmlerden ve yeni halinden fotoğraflar paylaşmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler